top of page

Twijfel je over voor jezelf starten? Zo ga je er mee om!

Bijgewerkt op: 9 aug. 2023

Wil jij graag meer vrijheid om je eigen tijd in te delen? Te kunnen werken waar en wanneer JIJ wilt? Niet langer iemand anders die voor jou bepaald dat jij elke ochtend om 9 uur aan je bureau moet zitten en daar 8/9 uur lang moet blijven?


Denk je er al langer aan om voor jezelf te starten, maar zijn er allerlei twijfels & angsten die je tegen houden? 🤯 Zo ga je daar mee om!


Voor jezelf starten, alleen al de gedachte eraan kan spannend zijn.

  • 'Waar moet ik in godsnaam beginnen?'

  • 'Wat komt er allemaal bij kijken?'

  • 'Kan ik dit wel?'

  • 'Wat als het niet lukt?'

  • 'Verdien ik er wel genoeg geld mee?'

  • 'Zitten mensen wel op mij te wachten?'

  • 'Ik ken niet echt andere ondernemers aan wie ik om hulp kan vragen'

  • 'Ik vind het zooo spannend om er echt voor te gaan..'

Herkenbaar?

Ik snap je heel goed! Het is ook onwijs spannend. Het is helemaal nieuw en waarschijnlijk onbekend. Je weet niet goed wat je precies kan verwachten en wat er allemaal bij komt kijken.


Maar het ding is..

Je weet nooit hoe het echt is, of het ondernemen echt iets voor jou is en of je er genoeg mee verdient, tenzij je het PROBEERT! 😱

Je kunt er altijd weer mee stoppen, toch terug gaan in loondienst. En daar is helemaal niks ergs aan. Dat is waar je nu toch ook al staat. Dus kan je het net zo goed proberen!

Het is toch zonde, als je het überhaupt niet eens probeert?

Ik heb zoveel geleerd sinds ik begon met ondernemen, dingen die ik van te voren nooit had kunnen weten.


Het ondernemerschap is ook heel erg learning by doing. Door het te DOEN, leer je hoe het moet, wat werkt en wat niet werkt! Dit kan je van tevoren zeker niet altijd bedenken. Je moet het uit proberen, DOEN.

Je kunt ook altijd beginnen naast je baan, zodat de financiële druk wat lager is en je rustig op je gemak je bedrijf kan opzetten.

Wil je graag voor jezelf starten? Maar weet je niet WAT je zou willen doen?


Misschien is de online cursus Je passie ontdekken & daarmee geld verdienen iets voor jou. Deze is speciaal voor HSP’ers die willen ontdekken wat hun passie is en hoe je daarmee voor jezelf kunt starten, zodat je eindelijk kunt stoppen met die passieloze, uitputtende 9-5 baan in loondienst.


Comments


bottom of page