top of page

Heb jij regelmatig het gevoel: is dit het nou? Zou je wel willen stoppen met je baan, maar ben je bang om zekerheid te verliezen? Lijkt het je ergens heerlijk om voor jezelf te beginnen, maar weet niet precies hoe of wat je dan echt zou willen doen?

726b552b-43a3-4342-97b1-5d90d5606e5c.JPG

Tijdelijk van 97 euro voor 47 euro

Cursus Je passie ontdekken & daarmee geld verdienen

In 6 weken ontdek je waar jij echt enthousiast van wordt, goed in bent en hoe je daar je geld mee zou kunnen verdienen, zodat je (naast je baan) voor jezelf kunt beginnen. 

Herken je dat je...

✓ Regelmatig gesloopt bent na een werkdag en vaak het gevoel hebt: 'is dit het nou?’

Elke dag van 9-5 werken voor een baas voelt als een opgave.

​Niet echt enthousiast wordt van het kijken naar vacatures. Stiekem zou je je eigen baan wel willen creëren.’’

Voor jezelf wil beginnen, maar hoe doe je dat financieel? Het voordeel van je baan is dat je elke maand je huur kan betalen.

✓ De hoop hebt dat je werk ooit wel beter wordt. Maar eigenlijk weet je diep van binnen dat dit niet is wat je de komende jaren nog wil doen.

 

✓ Ergens misschien wel een idee hebt wat je leuk zou lijken, maar dat sluit totaal niet aan op je studie of werkervaring. En twijfelt of je daar wel geld mee kunt verdienen.

 Het gevoel hebt dat je niet helemaal tot je recht komt wanneer je voor een baas werkt en wilt graag meer vrijheid

✓ Soms ook denkt: “Voor mezelf beginnen, kan ik dat wel?" En "Weet ik wel genoeg?”

Als je 1x JA voelt, dan is deze cursus al iets voor jou want IEDEREEN verdient werk waar je enthousiast van wordt!

 

Dit is wat jij heel graag wil: 

 • Stoppen met het werk dat je zoveel energie kost 

 • Meer vrijheid ervaren om je eigen uren en week in te delen

 • Eindelijk werk doen dat echt bij je past, i.p.v. wat een ‘verstandige’ keuze is.

 • (Naast je baan) voor jezelf beginnen 

 • Na je werkdag nog energie hebben voor leuke dingen

 • Je gevoel kunnen volgen en weer blij worden van het werk dat je doet

"Jeeeej, echt thanks to you heb ik de eerste stappen gezet om voor mezelf te beginnen.👏😍 Ik was anders nog lang niet begonnen waarschijnlijk! 😂”

"Ik wist echt niet goed wat ik wilde. Maar bij de vraag: wat zou je willen doen ook al verdien je er geen geld mee? Daar was mijn antwoord zo duidelijk en wist ik het gelijk. Heb ook echt zin om weer nieuwe dingen te gaan uitzoeken, wat dus nu wel al haalbaar is. Zo fijn weer positieve nieuwe energie om ergens mee aan de slag te gaan." - Rianne Broes

“Zodra ik beter ben neem ik ontslag bij m’n huidige werkgever en spring ik in het diepe. En eerlijk?  I’M SO EXCITED. ✨ Daar wil ik je echt voor bedanken!” 

*Sommige testimonials zijn anoniem i.v.m werkgevers die (nog) niet op de hoogte zijn. 

Wie is Robin?

Ik ben Robin en jarenlang niet echt lekker in m'n vel gezeten en begreep niet goed waarom. Ik had een prima baan, maar ik werd er doodongelukkig van. Ik dacht regelmatig: is dit het nou?  Is dit hoe de rest van mijn leven eruit zal zien? 

5 dagen in de week lange dagen werken, ’s avonds gesloopt zijn, dan eindelijk weekend en na 2 dagen was het alweer maandag en begon de week opnieuw

Ik voelde me zwak en anders. Ik dacht vaak: waarom kan ik niet gewoon blij zijn? Iedereen lijkt fulltime werken voor een baas prima te vinden. Waarom ik dan niet? 

Ik besloot de sprong in het diepe te wagen, ik zegde m’n fulltime baan op en ging reizen. Na de reis besloot ik voor mezelf te beginnen en mijn leven op MIJN manier te leven. Ik stopte met fulltime werken, volgde mijn hart & intuïtie en begon voor mezelf. Dat gun ik jou ook! 

Omdat ik zelf zolang het gevoel heb gehad vast te zitten in 9-tot-5-baan waar ik alles behalve gelukkig van werd en nu mijn eigen bedrijf heb waar ik mag doen wat ik het allerleukst vind, wil ik vrouwen helpen ook te ontdekken wat ze nu echt willen en hoe ze daar hun geld mee kunnen verdienen.

Robin van der Aa _ Samantha Bosdijk Phot

“Dat ik voor mezelf wilde beginnen, naast mijn baan bij, wist ik al een poosje, maar ik had geen idee hoe of wat. Dankzij de cursus van @robinvdaa "van baan naar voor jezelf beginnen" werd helemaal duidelijk wat ik wilde. Vanmiddag naar het KvK geweest om mijn eenmanszaak in te schrijven! Zo, dat was even spannend, maar ik ben de trotse eigenaresse van De TassenKas! Echt een aanrader om deze curus te volgen als je je niet goed voelt in je baan en erover denkt voor jezelf te starten.” - Saskia Jordens

 • ​Je krijgt concrete tools om te ontdekken welke talenten en passies je hebt en hoe je daar in de toekomst geld mee zou kunnen verdienen.

 • Je laat geld je niet langer tegenhouden om te blijven hangen in een baan waar je niet blij van wordt.

 • Je hebt een stappenplan om ‘van baan naar voor jezelf beginnen’ te gaan

 • Je weet welke stappen je moet zetten om eindelijk je baan op te zeggen en voor jezelf te beginnen met iets waar je enthousiast van wordt

 • In de cursus ga je echt aan de slag met verschillende praktische opdrachten. 

  Dit levert het je op:

Vrouwen die eerder een cursus of programma volgden

“Ik heb echt van de opdrachten genoten!! 😊 Het heeft ook heel veel opheldering gegeven over wat m’n kwaliteiten zijn, wat ik leuk vind en waar ik naar verlang. Ik ben er al de hele week vrolijk door. Dus super dankjewel!!” Lisanne 

“Ik ben zo blij dat ik in het programma ben gestapt.
En baal zelfs dat het bijna over is. 😢 Zoals ik al aan gaf ben ik mega geïnspireerd door jou en de gastexpert in het programma. Ik heb ineens het idee om zelf te gaan coachen, terwijl ik daar nooit eerder bewust over na gedacht heb. Ik wil denk ik een opleiding volgen en misschien wel voor mezelf te beginnen.”

"Ik besef nu steeds meer dan zo'n baan in loondienst van 40+ uur niet aan mij besteed is, ik wil m'n leven kunnen leven op mijn voorwaarden, net als jij doet. Duss thanks voor je extra motivatie! 🙏😃"

Je weet waar je talent & passie ligt

en hoe je daar in de toekomst geld mee zou kunnen verdienen.

Je hebt een concreet stappenplan 

en de eerste stappen al gezet om voor jezelf te beginnen. 

Je hebt de tools om voor jezelf te beginnen (naast je huidige baan)

1

2

3

 Na de cursus heb je dit bereikt: 

Dit zijn de modules 

Module 1: Creëer de juiste mindset 

Je leert hoe je omgaat met de angst om zekerheid te verliezen en de angst dat het niet gaat lukken. Ook leer je hoe je omgaat met mening van je omgeving. En ontdek je welke belemmerende overtuigingen je hebt en hoe je daarmee omgaat.

Module 2: Ontdek je passie & talent

 

Je leert jezelf beter kennen en krijgt inzicht waar je goed in bent en wat jou gemakkelijk af gaat. Ook ontdek je wat je nu echt wilt en welk werk bij jou past, vanuit je intuïtie en niet vanuit je hoofd of wat een ‘slimme’ keuze is. 

Module 3: Geld verdienen & besparen

Je baan opzeggen en voor jezelf beginnen: hoe ga je dat financieel doen? Je leert hoe je ervoor zorgt dat je niet vast komt te zitten in een bepaalde financiële leefgewoonte, zodat geld je niet tegenhoudt om te doen wat je leuk vindt. Je ontdekt hoe je geld kan verdienen met datgene wat jij graag wilt doen. 

Module 4: Je baan opzeggen

 

Je leert hoe je het aanpakt als je daadwerkelijk je baan gaat opzeggen. Hoe ga je het gesprek aan met je werkgever? Hoe ga je om met de reacties van je omgeving die de keuze misschien niet begrijpen of zich afvragen of je dit nou wel moet doen? 

Module 5: Voor jezelf beginnen

Als je eenmaal hebt ontdekt waar je talenten en je passie ligt, hoe pak je het dan aan? Je ontdekt welke stappen je moet zetten om voor jezelf te beginnen (eventueel naast je huidige baan). Ook denk je na over een plan B, zodat je weet wat je kunt doen als het toch anders gaat dan gehoopt. 

Module 6: Concreet stappenplan

Na 6 weken sluit je af met een concreet stappenplan om voor jezelf te beginnen en misschien zelfs daadwerkelijk je baan op te zeggen.  

 • 6 modules met videolessen vol informatie & tips

 • Een werkboek met praktische opdrachten

 • Wekelijkse modules met +- 60 minuten per module 

 • Je krijgt een jaar lang toegang tot de cursus

 • BONUS #1 Let’s talk business: tips & tricks van anderen vrouwelijke ondernemers die van hun passie hun werk maakte (t.w.v. €99)

 • BONUS #2 Mini masterclass 'Voor jezelf beginnen in onzekere tijden' (t.w.v. €19)

 • Je kunt gelijk starten

 

Dit houdt het praktisch in: 

LQ%252520-%252520Studio%252520Roo%252520

Van 97 euro voor 47 euro

"Door Robin ben ik extra gedreven om iets voor mezelf te starten. Een positieve schop onder m'n kont om mijn plannen echt te gaan uitvoeren. Ik geloof nu zo sterk dat het ook anders kan. Ik ga laten zien dat het anders kan. 🔥🔥 Super bedankt voor dat extra zetje dat ik nodig had!!" - Anne

"Dankzij jou kwam ik tot het besef dat ik vaak het geld wel heb maar er niet verstandig mee omga. Ik geef het veel te vaak uit aan dingen waar ik niet echt gelukkig van wordt! Dus wil je daar echt voor bedanken." - Charlotte

 • Wanneer krijg ik toegang tot de Business Starter Kit?
  Je krijgt direct na aankoop toegang tot de Business Starter Kit Je zult in de eerst 3 weken erna nog een aantal extra video's ontvangen vol met meer tips. Je hebt een jaar toegang tot de leeromgeving waar je de Business Starter Guide & checklist kunt downloaden en de video's en bonussen te vinden zijn.
 • Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt?
  De guide bestaat uit ruim 50 bladzijde, waar je gemiddeld ongeveer 1-1,5 uur mee bezig bent om volledig te lezen. Er zitten verschillende praktische tips in en stappen in, het uitwerken daarvan duurt uiteraard langer en hangt af van hoe intensief je hier zelf mee aan de slag gaat. Er zijn verschillende korte video's met tips waar je totaal ongeveer 30-45 minuten aan kwijt bent. Daarnaast is er nog de checklist, het lezen daarvan duurt 10 minuutjes, maar het regelen/uitzoeken van de praktische dingen kost uiteraard meer tijd. Ook weer afhankelijk per persoon en hoeveel tijd jij hieraan (wilt) besteden.
 • Voor wie is deze cursus geschikt?
  Het programma is bedoeld voor (hoog)gevoelige, ambitieuze vrouwxn* die de lat voor zichzelf mega hoog leggen, behoorlijk perfectionistisch zijn en ook erg streng voor zichzelf. Je hebt regelmatig het gevoel dat de mensen op je werk er elk moment achter kunen komen dat je eigenlijk helemaal niet zo goed bent als ze denken. Ondanks dat er genoeg bewijs is dat je het wél kan. Ook merk je dat je nog niet helemaal jezelf durft zijn. Je voelt je vaak onzeker en twijfelt enorm aan jezelf. Ook maak je je regelmatig druk om wat de mensen in je omgeving ergens van zullen vinden. *Nee, dit it is geen spelfout. De term 'vrouwxn' staat voor mensen met de genderidentiteit vrouw, mensen die zich vrouw voelen en/of mensen die zich niet per se man of vrouw voelen.
 • Wat als ik (naast m'n baan) al voor mezelf begonnen ben? Is dit dan nog iets voor mij?
  Dat ligt aan hoe ver je al bent met het opzetten van je bedrijf. Als je nog hulp kunt gebruiken bij de verschillende stappen die je in de Business Starter Kit doorloopt, zeker weten!
 • Moet ik al een idee hebben voor mijn bedrijf?
  Dat hoeft niet, je kunt ook aan de slag met de kit als je nog niet precies weet wat je wilt doen. Maar de kit helpt je niet bij het ontdekken wat voor bedrijf je zou willen starten (dat kun je leren in de cursus 'Van baan naar voor jezelf beginnen'). Wel helpt het je bij alle stappen om je bedrijf op te zetten als je een idee hebt. Natuurlijk kun je al veel leren en alvast oriënteren over wat er precies allemaal komt kijken bij voor jezelf starten, ook als je nog geen concreet idee hebt.
 • Ik heb een andere vraag!
  Heb je een vraag die er niet tussen staat? Je kunt me je vraag altijd even mailen via info@robinvanderaa.nl
bottom of page