Heb jij regelmatig het gevoel: is dit het nou? Zou je wel willen stoppen met je baan, maar ben je bang om zekerheid te verliezen? Lijkt het je ergens heerlijk om voor jezelf te beginnen, maar weet niet precies hoe of wat je dan echt zou willen doen?

Nu tijdelijk van 97 euro voor 47 euro

Cursus 'Van baan naar voor jezelf beginnen'

In 6 weken ontdek je wat je wilt, waar je goed in bent en hoe je daar je geld mee zou kunnen verdienen, zodat je (naast je baan) voor jezelf kunt beginnen. 

Herken je dat je...

✓ Regelmatig gesloopt bent na een werkdag en vaak het gevoel hebt: 'is dit het nou?’

Elke dag van 9-18 werken voor een baas voelt als een opgave.

Niet echt enthousiast wordt van het kijken naar vacatures. Stiekem zou je je eigen baan wel willen creëren.’’

Voor jezelf wil beginnen, maar hoe doe je dat financieel? Het voordeel van je baan is dat je elke maand je huur kan betalen.

✓ De hoop hebt dat je werk ooit wel beter wordt. Maar eigenlijk weet je diep van binnen dat dit niet is wat je de komende jaren nog wil doen.

 

✓ Ergens misschien wel een idee hebt wat je leuk zou lijken, maar dat sluit totaal niet aan op je studie of werkervaring. En twijfelt of je daar wel geld mee kunt verdienen.

 Het gevoel hebt dat je niet helemaal tot je recht komt wanneer je voor een baas werkt en wilt graag meer vrijheid

✓ Soms ook denkt: “Voor mezelf beginnen, kan ik dat wel?" En "Weet ik wel genoeg?”

Als je 1x JA voelt, dan is deze cursus al iets voor jou want IEDEREEN verdient werk waar je enthousiast van wordt!

 

Dit is wat jij heel graag wil: 

 • Stoppen met het werk dat je zoveel energie kost 

 • Meer vrijheid ervaren om je eigen uren en week in te delen

 • Eindelijk werk doen dat echt bij je past, i.p.v. wat een ‘verstandige’ keuze is.

 • (Naast je baan) voor jezelf beginnen 

 • Na je werkdag nog energie hebben voor leuke dingen

 • Je gevoel kunnen volgen en weer blij worden van het werk dat je doet

"Jeeeej, echt thanks to you heb ik de eerste stappen gezet om voor mezelf te beginnen.👏😍 Ik was anders nog lang niet begonnen waarschijnlijk! 😂”

"Ik wist echt niet goed wat ik wilde. Maar bij de vraag: wat zou je willen doen ook al verdien je er geen geld mee? Daar was mijn antwoord zo duidelijk en wist ik het gelijk. Heb ook echt zin om weer nieuwe dingen te gaan uitzoeken, wat dus nu wel al haalbaar is. Zo fijn weer positieve nieuwe energie om ergens mee aan de slag te gaan." - Rianne Broes

“Zodra ik beter ben neem ik ontslag bij m’n huidige werkgever en spring ik in het diepe. En eerlijk?  I’M SO EXCITED. ✨ Daar wil ik je echt voor bedanken!” 

*Sommige testimonials zijn anoniem i.v.m werkgevers die (nog) niet op de hoogte zijn. 

Wie is Robin?

Ik ben Robin en jarenlang niet echt lekker in m'n vel gezeten en begreep niet goed waarom. Ik had een prima baan, maar ik werd er doodongelukkig van. Ik dacht regelmatig: is dit het nou?  Is dit hoe de rest van mijn leven eruit zal zien? 

5 dagen in de week lange dagen werken, ’s avonds gesloopt zijn, dan eindelijk weekend en na 2 dagen was het alweer maandag en begon de week opnieuw

Ik voelde me zwak en anders. Ik dacht vaak: waarom kan ik niet gewoon blij zijn? Iedereen lijkt fulltime werken voor een baas prima te vinden. Waarom ik dan niet? 

Ik besloot de sprong in het diepe te wagen, ik zegde m’n fulltime baan op en ging reizen. Na de reis besloot ik voor mezelf te beginnen en mijn leven op MIJN manier te leven. Ik stopte met fulltime werken, volgde mijn hart & intuïtie en begon voor mezelf. Dat gun ik jou ook! 

Omdat ik zelf zolang het gevoel heb gehad vast te zitten in 9-tot-5-baan waar ik alles behalve gelukkig van werd en nu mijn eigen bedrijf heb waar ik mag doen wat ik het allerleukst vind, wil ik vrouwen helpen ook te ontdekken wat ze nu echt willen en hoe ze daar hun geld mee kunnen verdienen.

 • ​Je krijgt concrete tools om te ontdekken welke talenten en passies je hebt en hoe je daar in de toekomst geld mee zou kunnen verdienen.

 • Je laat geld je niet langer tegenhouden om te blijven hangen in een baan waar je niet blij van wordt.

 • Je hebt een stappenplan om ‘van baan naar voor jezelf beginnen’ te gaan

 • Je weet welke stappen je moet zetten om eindelijk je baan op te zeggen en voor jezelf te beginnen met iets waar je enthousiast van wordt

 • In de cursus ga je echt aan de slag met verschillende praktische opdrachten. 

  Dit levert het je op:

Vrouwen die eerder een cursus of programma volgden

“Ik heb echt van de opdrachten genoten!! 😊 Het heeft ook heel veel opheldering gegeven over wat m’n kwaliteiten zijn, wat ik leuk vind en waar ik naar verlang. Ik ben er al de hele week vrolijk door. Dus super dankjewel!!” Lisanne 

“Ik ben zo blij dat ik in het programma ben gestapt.
En baal zelfs dat het bijna over is. 😢 Zoals ik al aan gaf ben ik mega geïnspireerd door jou en de gastexpert in het programma. Ik heb ineens het idee om zelf te gaan coachen, terwijl ik daar nooit eerder bewust over na gedacht heb. Ik wil denk ik een opleiding volgen en misschien wel voor mezelf te beginnen.”

"Ik besef nu steeds meer dan zo'n baan in loondienst van 40+ uur niet aan mij besteed is, ik wil m'n leven kunnen leven op mijn voorwaarden, net als jij doet. Duss thanks voor je extra motivatie! 🙏😃"

Je weet waar je talent & passie ligt

en hoe je daar in de toekomst geld mee zou kunnen verdienen.

Je hebt een concreet stappenplan 

en de eerste stappen al gezet om voor jezelf te beginnen. 

Je hebt de tools om voor jezelf te beginnen (naast je huidige baan)

1

2

3

 Na de cursus heb je dit bereikt: 

Dit zijn de modules 

Module 1: Creëer de juiste mindset 

Je leert hoe je omgaat met de angst om zekerheid te verliezen en de angst dat het niet gaat lukken. Ook leer je hoe je omgaat met mening van je omgeving. En ontdek je welke belemmerende overtuigingen je hebt en hoe je daarmee omgaat.

Module 2: Ontdek je passie & talent

 

Je leert jezelf beter kennen en krijgt inzicht waar je goed in bent en wat jou gemakkelijk af gaat. Ook ontdek je wat je nu echt wilt en welk werk bij jou past, vanuit je intuïtie en niet vanuit je hoofd of wat een ‘slimme’ keuze is. 

Module 3: Geld verdienen & besparen

Je baan opzeggen en voor jezelf beginnen: hoe ga je dat financieel doen? Je leert hoe je ervoor zorgt dat je niet vast komt te zitten in een bepaalde financiële leefgewoonte, zodat geld je niet tegenhoudt om te doen wat je leuk vindt. Je ontdekt hoe je geld kan verdienen met datgene wat jij graag wilt doen. 

Module 4: Je baan opzeggen

 

Je leert hoe je het aanpakt als je daadwerkelijk je baan gaat opzeggen. Hoe ga je het gesprek aan met je werkgever? Hoe ga je om met de reacties van je omgeving die de keuze misschien niet begrijpen of zich afvragen of je dit nou wel moet doen? 

Module 5: Voor jezelf beginnen

Als je eenmaal hebt ontdekt waar je talenten en je passie ligt, hoe pak je het dan aan? Je ontdekt welke stappen je moet zetten om voor jezelf te beginnen (eventueel naast je huidige baan). Ook denk je na over een plan B, zodat je weet wat je kunt doen als het toch anders gaat dan gehoopt. 

Module 6: Concreet stappenplan

Na 6 weken sluit je af met een concreet stappenplan om voor jezelf te beginnen en misschien zelfs daadwerkelijk je baan op te zeggen.  

 • 6 modules met videolessen vol informatie & tips

 • Een werkboek met praktische opdrachten

 • Wekelijkse modules met +- 60 minuten per module 

 • Je krijgt een jaar lang toegang tot de cursus

 • BONUS #1 Let’s talk business: tips & tricks van anderen vrouwelijke ondernemers die van hun passie hun werk maakte (t.w.v. €99)

 • BONUS #2 Mini masterclass 'Voor jezelf beginnen in onzekere tijden' (t.w.v. €19)

 • Je kunt gelijk starten

 

 

Dit houdt het praktisch in: 

Nu van 97 euro voor 47 euro

"Door Robin's masterclass ben ik extra gedreven om iets voor mezelf te starten. Een positieve schop onder m'n kont om mijn plannen echt te gaan uitvoeren. Ik geloof nu zo sterk dat het ook anders kan. Ik ga laten zien dat het anders kan. 🔥🔥 Super bedankt voor dat extra zetje dat ik nodig had!!" - Anne

"Dankzij jou kwam ik tot het besef dat ik vaak het geld wel heb maar er niet verstandig mee omga. Ik geef het veel te vaak uit aan dingen waar ik niet echt gelukkig van wordt! Dus wil je daar echt voor bedanken." - Charlotte

Veelgestelde vragen

Glamping

¿Cuántas tiendas de Glamping son?


La aldea de esta conformada por 8 tiendas de campaña de lujo (Deluxe Glamping Tent).
¿Es exclusivo para adultos?


Esta diseñado para parejas, sin embargo, también pueden ir niños mayores de 4 años. Se pueden agregar hasta 2 niños de 4 a 12 años en una reservación con un costo adicional por niño de $450 pesos por noche, incluye la cena y desayuno.
¿Dónde están los baños?


Cada Glamping Tent, cuenta con medio baño privado.

Las regaderas se encuentran a unos 100mts de la aldea, junto al temazcal. Estos baños y regaderas están recién remodelados y cuentan con un vanguardista diseño que te permite ducharte al aire libre sin alterar tu privacidad, cada regadera con vegetación natural.
¿Cuáles son las amenidades y bebidas de cortesía?


En las amenidades podrás encontrar jabón, shampoo, crema corporal y repelente para mosquitos, todo natural y biodegradable. En las bebidas de cortesía encontraras agua embotellada, además de una hielera con cerveza y refresco.
¿Qué encontrar en cada Deluxe Glamping Tent?


En el interior: Cama Queen size, burós, banca, sillas y mesa de madera, paraguas, lamparas de buró, lampara de flama eléctrica, contactos USB, contactos 110V, caja fuerte, toallas, amenidades y hielera mini con bebidas de cortesía y Alexa (Asistente inteligente) Exterior: Sillas y mesas de jardín, contactos 110V, iluminación led, terraza de madera y medio baño privado.
¿A que hora es el check-In y check-out?


Check In: 3:00pm Check Out: 12:00pm La recepción se encuentra dentro del restaurante el cual tiene un horario de 8:00am a 7:30pm, en caso de llegar o salir, fuera de este horario será necesario que lo notifique previamente.
¿Se puede pedir la comida en la terraza del cada Glamping Tent?


Sí, sin embargo recomendamos que el desayuno y cena se tomen en el restaurante para un mejor servicio.
¿Qué incluye la cena premium?


Es una cena en el restaurante a 3 tiempos a la carta: Entrada (sopa o crema), Plato fuerte (Pastas, cortes de res, ensaladas o pescados), Postre. Incluye una copa de vino blanco o tinto por persona. El resto de las bebidas tienen costo extra. No incluye la propina.
¿Qué incluye el desayuno?


Los días domingos es un desayuno buffet en donde se incluyen guisos, huevos al gusto, hotcakes, fruta, café, leche y jugos. El resto de los días es un desayuno a la carta el cual incluye un platillo del menú y una bebida como jugo o leche, ademas de café ilimitado. El desayuno se sirve en el restaurante. No incluye la propina.
¿Qué es la sesión de Temazcal?


El temazcal es un baño de vapor prehispánico, el cual es guiado con un ritual azteca por un chamán. La sesión tiene una duración de 1 a 2 horas aproximadamente, se requiere asistir en traje de baño y con una toalla (la podrá solicitar en recepción). La sesión es compartida con otros huéspedes y se realiza los viernes y sábados a las 6:00pm. Para conocer mas del temazcal consulte: https://www.hdacoyotes.com/temazcal En caso de hospedarse de domingo a jueves se podrá cambiar la actividad por paseo a caballo, kayaks o bicicletas, ademas de que en estas noches obtiene un 10% de descuento de compensación.
¿Qué incluye la fogata con snacks?


La fogata es privada y se entrega encendida junto con más leña y una hilera con agua embotellada, palillos de madera, bombones y salchichas para asar. El horario a las 10pm. El costo de esta experiencia es de $450 pesos. Esta experiencia esta incluida en Full Experience Package de 2 noches.
¿Al hacer check-In es necesario dejar un deposito?


Si, al hacer el check-in se le solicitara una tarjeta de crédito para abrir un voucher por $1,000 pesos como deposito en garantía, ademas de poder utilizarlos para servicio a la carta del restaurante o reservar otras actividades. Al realizar su check-out se cerrara el voucher por $0 pesos en caso de no tener algún adeudo.
¿Es seguro el lugar, como se cierra la Glamping Tent?


El lugar es muy seguro, se restringe el acceso a la aldea a personas no hospedadas en Taanah, ademas de que cada una de las Deluxe Glamping Tent cuentan con candado que se puede colocar por fuera o por dentro de la tienda, adicionalmente encuentra una caja fuerte para que resguardes sus pertenencias de valor cuando salgas de la tienda.