top of page

True to you programma

Tijdens dit 12 weken programma ontdek je welke stappen je moet zetten, zodat je een (werk)leven krijgt dat 100% bij je past.

Je leert om weer in contact te komen met je gevoel en keuzes te maken op basis van je intuïtie i.p.v. je hoofd. Je leert luisteren naar je lichaam, zodat je weet wat je nodig hebt om je ontspannen en blij te voelen. Je ontdekt wat je nu echt wilt in je leven.

Ook ga je aan de slag met jouw angsten en belemmerende overtuigingen die je gevangen houden in een leven waar je niet blij van wordt. Je leert hoe je floreert en dichtbij jezelf blijft in deze veeleisende maatschappij. Je leert jezelf prioriteit maken en dingen te doen die JIJ graag wilt, ongeacht de verwachtingen van anderen. Je leert beter je grenzen aangeven en vaker ‘nee’ zeggen.

 

Zodat je genoeg tijd en energie hebt voor dingen die jou gelukkig maken, keuzes kunt maken die 100% bij jou passen, zodat je alles uit je leven kunt halen, zonder aan jezelf voorbij te rennen! 

Ben jij er klaar voor?!

1aa66513-0361-4fb9-b868-a0a81d75f225.JPG

Een leven meer trouw aan jezelf. Niet langer leven volgens verwachtingen van de maatschappij en je omgeving. Maar you do you! ❤️

Wat ik zie is dat veel jonge, ambitieuze vrouwen doodongelukkig worden van het idee dat de rest van hun leven  er zo uit zal zien: keihard werken in een  9-5 baan, 's avonds geen energie meer hebben om te sporten, gezond eten te maken of leuke dingen te doen. Vervolgens liggen ze 's avonds eindeloos te scrollen door social media of te bingewatchen op Netflix. Hierdoor balen ze onwijs van zichzelf en straffen zichzelf af. Ze weten dat het anders kan en anders moet, maar het lukt ze niet dit patroon te doorbreken. Ook willen ze niemand teleurstellen en heel graag de bevestiging dat ze het goed doen. Ook zie ik dat ze het onwijs lastig om ‘nee’ te zeggen, omdat ze bang zijn kansen mis te lopen.

 

Ze hebben het idee dat stress gewoon bij het leven hoort en we geen andere keuze hebben dan gewoon maar doorgaan met een (werk)leven waar we geen energie van krijgen. Ondertussen raken ze steeds verder verwijderd van waar ze zelf echt blij worden, wat bij steeds meer vrouwen leidt tot chronische stress- en burn-outklachten. 

Herken je dit?

Volgens het ‘plaatje’ heb je best een leuk leven. Je bent ambitieus, hebt een prima baan en misschien ook een druk sociaal leven. Mensen om je heen vinden dat je ‘zo lekker bezig bent’, maar zo voelt het vaak niet. Je zit niet echt lekker in je vel, je hebt het gevoel dat je vast loopt en denkt regelmatig: ‘is dit het nou? Is dit hoe de rest van mijn leven eruit zal zien?’ en 'help, ik weet niet wat ik dán wil doen!'

 • Je werkt je elke maand kapot om alles te kunnen betalen, je weet dat het anders kan, maar hebt geen idee hoe!

 • Je wilt graag ander werk, misschien zelfs voor jezelf beginnen, maar je weet niet goed hoe en wat.

 • Je hebt geen mensen in je omgeving waarmee je kan sparren. Je zou heel graag een groep gelijkgestemden hebben om mee te sparren of te vragen: hoe zou jij dit doen? Waar loop jij tegenaan?

 • Je piekert veel en hebt last van dingen als weinig energie, hoofdpijn, moeheid, je gehaast en onrustig voelen

 • Je hebt vaak het gevoel dat anderen heel lekker bezig zijn en je dus gewoon moet doorknallen en niet zeuren

 • Je hebt geen stip op de horizon

 • Je bent vaak best wel hard voor jezelf en legt de lat enorm hoog

 • Je bent hooggevoelig

 • Je wilt graag alles goed doen en anderen niet teleurstellen (soms ten koste van jezelf). 

 • Je vind het lastig om ‘nee’ te zeggen en bent gevoelig voor de mening van anderen

 • Je staat altijd ‘aan’ en je agenda staat vol met werk en privé afspraken 

 • Je weet wat er veel meer in je zit en je veel meer uit het leven kunt halen, maar hebt geen idee hoe?!

Meer dan 3 keer 'ja'? Dat kan echt anders!

dit is robin

Ik ben Robin en jarenlang niet echt lekker in m'n vel gezeten en begreep niet goed waarom. Ik had volgens het plaatje een leuk leven: een onwijs creatieve opleiding gedaan, een prima baan en een druk sociaal leven. Maar ik dacht regelmatig: is dit het nou? 5 dagen in de week lange dagen werken, m'n weekend volproppen en weer opnieuw beginnen. Ik wilde zo flexibel mogelijk zijn, wat me veel stress opleverde, maar ik dacht dat dat er nu eenmaal bij hoorde.  Ik verlangde ernaar dat iedereen me leuk en aardig vond. Ik was heel druk met van alles en nog wat, omdat ik dan het gevoel kreeg dat ik belangrijk en succesvol was. 

Maar ik vond het verschrikkelijk om zo druk te zijn en zoveel stress te hebben. Ik realiseerde me dat ik niet gemaakt ben om 40 uur per week te werken en mijn week vol te plannen. Ik was continu bezig met wat anderen van mij vonden en wat anderen deden i.p.v. te kijken naar wat ik belangrijk en leuk vond. 

Ik besloot voor mezelf te beginnen en mijn leven op MIJN manier te leven. Hoe? Door niet méér maar juist minder te gaan doen, ik stopte met fulltime werken, leerde goed naar mijn lichaam te luisteren, mijn intuïtie te volgen en te durven kiezen voor mezelf en waar ik gelukkig van wordt. En vooral ook al die meningen en verwachtingen van anderen los te laten, want daar werd ik niet gelukkig van. Een leven dat echt bij jou past. Dat gun ik jou ook! 

 

Omdat ik zelf zolang het gevoel heb gehad vast te zitten in 9-tot-5-baan, in een leven waar ik niet gelukkig van werd, wil ik ambitieuze, hooggevoelige vrouwxn als helpen alles uit hun leven te halen, zonder aan zichzelf voorbij te rennen!

Robin van der Aa _ Samantha Bosdijk Phot

Na dit programma is je 'Is dit het nou?'-gevoel verandert naar een 'YES, dit is het!'. 

 

Je komt erachter wat je wilt in je werk en je leven. Je ontdekt je stip op de horizon en weet hoe je daar naar toe gaat werken. Je leert hoe je aan het einde van je werkdag nog energie over houdt voor dingen die je leuk vindt. Je leert hoe je verwachtingen van anderen kun loslaten en keuzes kan maken die 100% bij jou passen. Ook krijg je inzicht in je eigen angsten en belemmerende overtuigingen die je tegenhouden. 

 

Je leert hoe het komt dat je vaak zo’n gevoel van ‘druk zijn’ hebt. En weet wat je moet doen om voor altijd af te rekenen met ‘druk zijn’. Je leert grenzen stellen, 'nee' zeggen, jezelf prioriteit maken en hoe je mindful omgaat met social media, zodat je meer tijd en energie hebt voor dingen jou gelukkig maken. 

 

Feel the fear and do it anyway! Je gaat aan de slag met verschillende meditatie en visualisatie technieken. Je weet precies welke volgende stappen je in je (werk)leven moet zetten.  

Dit ga je leren

LQ%252520-%252520Studio%252520Roo%252520

"Door Robin voelde ik mij extra gedreven om iets voor mezelf te starten! Ze gaf die extra zet en bevestiging die ik nodig had om de volgende stappen te zetten." - Anne 

 • 3x een online groepscoaching sessie en Q&A van 1,5 uur via Zoom, waarin in een groep met gelijkgestemden dieper in gaan op waar jij nog vastloopt en je een extra boost in de goede richting krijgt. Door de ervaringen van gelijkgestemden te horen leer je onwijs veel over jezelf en kan het onwijs veel steun en opluchting geven om te weten dat je niet de enige bent die ergens tegen aan loopt. Hierin heb je ook de mogelijkheid al je vragen aan mij te stellen. 

 • 4 maanden toegang tot de besloten FB community. Het is super waardevol om met gelijkgestemden te sparren, en om je verhaal en uitdagingen te delen. 

 

 • Wekelijkse in-check momenten als stok achter de deur om echt stappen te zetten en wat je leert gelijk toe te passen in je dagelijks leven. Ook kun je dit moment gebruiken om tussen de groepssessies door je vragen te stellen.

 • Toegang tot 6 modules met 18 videolessen: Waar sta ik nu? Luisteren naar de signalen van je lichaam, Keuzes maken vanuit je hart, Feel the fear and do it anyway, Maak jezelf prioriteit en Je persoonlijke stappenplan voor een leven waar je 'HELL YES' tegen zegt.

 • Een werkboek bomvol met praktische en waardevolle opdrachten waardoor je veel nieuwe inzichten krijgt in jezelf, over wat jou nog tegenhoudt, welke belemmerende overtuigingen je nog hebt en hoe je die omzet naar helpende gedachten en wat je graag wilt in je werk en je leven.

 • BONUS: 1x een live Online Masterclass + groepssessie en Q&A van gastexpert Anaīta Nasser, NLP coach.

Zo ziet het programma eruit

Module 3. Keuzes maken vanuit je hart

In deze module ontdek je van welke dingen jij blij en gelukkig wordt. We hebben allemaal een sterke intuïtie. Je leert hoe je luistert naar je intuïtie en deze gebruikt om keuzes maken die 100% bij je passen, niet vanuit je hoofd, maar vanuit je hart.

In deze module leer je meer over prestatiedruk, wat stress met je doet en waarom we het altijd zo druk hebben. Je gaat reflecteren op waar je op dit moment staat in je leven staat. Je krijgt inzicht in de dingen die jouw geen energie (meer) geven en die je los mag laten.

In deze module ga je een stappenplan maken voor het (werk)leven waar jij blij van wordt. Ook leer je hoe je ervoor zorgt dat geld je niet tegenhoudt om een leven te leiden waar JIJ gelukkig van wordt. Hoe zorg je dat het financieel haalbaar wordt?

In deze module leer je omgaan met de druk van buitenaf. Je leert grenzen stellen, 'nee' zeggen, jezelf prioriteit maken en hoe je mindful omgaat met social media, zodat je meer tijd en energie hebt voor dingen jou gelukkig maken. 

Met gastexpert NLP coach Anaïta Nasser

Modules

Module 6. Jouw stappenplan voor een leven waar je HELL YES tegen zegt

Module 2. Luisteren naar de signalen van je lichaam

Module 1. Waar sta ik nu?

Module 4. Feel the fear and do it anyway

Module 5. Maak jezelf prioriteit

In deze module leer je om weer in contact te komen met je lichaam en gevoel. Je leert luisteren naar de signalen van je lichaam. Belangrijke signalen die we lange tijd hebben geleerd te negeren. Je krijgt allerlei selfcare & anti-stress tips en tools aangereikt die ervoor zorgen dat zowel je werk als privéleven weer in balans komen. 

Screen Shot 2020-09-23 at 10.44.23.png

In deze module ga je werken aan de angsten en belemmerende overtuigingen die jou tegenhouden om te doen wat je echt gelukkig maakt. Je leert hoe je omgaat met twijfel en onzekerheid.  

"Dankzij Robin heb ik nieuwe en drastische keuzes gemaakt in mijn leven." - D.

​​

 • Je stapt ’s ochtends weer vol energie je bed uit 

 • Je voelt je aan het einde van een werkdag niet meer uitgeblust, maar hebt nog energie voor leuke dingen.

 • Je leert (opnieuw) te vertrouwen op de kracht van je lichaam. Zodat je je lichaam kan gebruiken als een kompas.

 • Je voelt je zelfverzekerd en durft eigen keuzes te maken. Ook als anderen hier heel anders over denken.

 • Je bent de baas over het negatieve stemmetje in je hoofd, die zegt dat je je niet moet aanstellen of dat je iets niet kan, en weet hoe je moet luisteren naar je intuïtie.

 • Je stelt jezelf niet langer de vraag: ‘’Is dit het nou?’’ Maar hebt concrete tools in handen om je leven te veranderen en te leven op een manier die voor JOUW goed voelt.

Dit levert het je op

testimonials

"Robin is een geweldige vrouw. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ik vond de sessies dan ook geweldig, die waren echt heel waardevol! Ik heb de eerste weken hele grote stappen gezet

 

Ik heb ontdekt welke blokkades ik heb en dat ik minder streng voor mezelf mag zijn. Ik ben tot het inzicht gekomen waar ik goed in ben, wat de verbindende factor in mijn verschillende banen is geweest. Ook luister ik meer naar de signalen van mijn lichaam en neem vaker tijd om bij te tanken i.p.v. social afspraken te plannen.

 

Als coach luistert Robin goed en weet ze rake vragen te stellen die ik mezelf niet durfde te stellen. Je merkt dat ze haar volledige aandacht op jou richt. Hierdoor voelde ik mij tijdens het gehele programma op mijn gemak bij haar. Dit werd versterkt doordat ze feedback gaf zonder te oordelen. Dankzij haar durfde ik mezelf helemaal open te stellen. Dat was het grootste cadeau wat ik mezelf kon geven tijdens dit programma.”

- Yamina Mens, Accountmanager Agencies

Ik vond de sessies met Robin echt heel erg fijn! Ze luistert echt naar je. Ook bij de vraag: wat zou je willen doen ook al verdien je er geen geld mee? Daar was mijn antwoord zo duidelijk en wist ik het gelijk. 

 

Heb ook echt zin om weer nieuwe dingen te gaan uitzoeken, wat dus nu wel al haalbaar is. Zo fijn weer positieve nieuwe energie om ergens mee aan de slag te gaan.

 

Ik ben veel meer de rust gaan vinden in mezelf als ik thuis kom van werk en ook durf aan te geven bij vriendinnen als ik tijd voor mezelf nodig heb. Ik kan extra genieten van de momenten rust, dit was voorheen niet zo. Plus ik ben echt meer in gaan geloven en vertrouwen dat alles loopt zoals het moet lopen, en dat ik dingen de tijd mag geven en niet hoeft te haasten. Super fijn het programma! Ik ga het echt missen!”

- Rianne Broes, Pedagogisch medewerker kinderopvang

"Ik vond het heel fijn dat de masterclasses met groepsessies onderdeel waren van het programma. Ik voelde ook echt de verbinding met de andere deelnemers en wat een fijn gevoel om zo met elkaar te praten en te luisteren naar elkaars verhalen. Eigenlijk zou ik zo iets elke week het hele jaar of  1x in de maand willen doen met een groepje gelijkgestemden. Ik vond dit super fijn om erbij te hebben, ook omdat ik zelf niet echt mensen om mij heen heb die zo naar het leven kijken en soms nog fijner om dit met "onbekende" te delen omdat je dan nog meer inspiratie haalt uit bepaalde dingen." 

- Nicole

"Het was zooo leuk!! Heb er echt van genoten 😊 Het heeft ook heel veel opheldering gegeven over wat m’n kwaliteiten zijn en wat ik leuk vind en verlang. De dagen na het afronden van de modules was ik echt vrolijk.

Dus super fijn!!

 

Wat ik fijn vond aan coaching van Robin is dat ze zelf bepaalde dingen ook heeft meegemaakt. Je hebt veel meer het gevoel een beetje op gelijk niveau te sparren i.p.v. met iemand die voor je gevoel heel ver weg van je staat. Dat vond ik heel fijn!”

- Lisanne

Dit krijg je allemaal: 

 • 3x groepscoaching sessies en Q&A via Zoom

 • 6 maanden toegang tot besloten Facebook community met gelijkgestemden

 • Wekelijkse contactmomenten

 • 6 modules met 18 videolessen (incl. 3 videolessen van een gastexpert)

 • Werkboek bomvol met waardevolle en praktische opdrachten

 • BONUS: 1x live Online Masterclass van gastexpert via Zoom

De prijs is 647 euro. Je kunt ook in 3 termijnen van 217 euro of 6 termijnen van 109 euro.

Je kunt direct starten

 

óf plan eerst een gratis kennismakingsgesprek in van 15 minuten.

programma

 • Wanneer krijg ik toegang tot de Business Starter Kit?
  Je krijgt direct na aankoop toegang tot de Business Starter Kit Je zult in de eerst 3 weken erna nog een aantal extra video's ontvangen vol met meer tips. Je hebt een jaar toegang tot de leeromgeving waar je de Business Starter Guide & checklist kunt downloaden en de video's en bonussen te vinden zijn.
 • Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt?
  De guide bestaat uit ruim 50 bladzijde, waar je gemiddeld ongeveer 1-1,5 uur mee bezig bent om volledig te lezen. Er zitten verschillende praktische tips in en stappen in, het uitwerken daarvan duurt uiteraard langer en hangt af van hoe intensief je hier zelf mee aan de slag gaat. Er zijn verschillende korte video's met tips waar je totaal ongeveer 30-45 minuten aan kwijt bent. Daarnaast is er nog de checklist, het lezen daarvan duurt 10 minuutjes, maar het regelen/uitzoeken van de praktische dingen kost uiteraard meer tijd. Ook weer afhankelijk per persoon en hoeveel tijd jij hieraan (wilt) besteden.
 • Voor wie is deze cursus geschikt?
  Het programma is bedoeld voor (hoog)gevoelige, ambitieuze vrouwxn* die de lat voor zichzelf mega hoog leggen, behoorlijk perfectionistisch zijn en ook erg streng voor zichzelf. Je hebt regelmatig het gevoel dat de mensen op je werk er elk moment achter kunen komen dat je eigenlijk helemaal niet zo goed bent als ze denken. Ondanks dat er genoeg bewijs is dat je het wél kan. Ook merk je dat je nog niet helemaal jezelf durft zijn. Je voelt je vaak onzeker en twijfelt enorm aan jezelf. Ook maak je je regelmatig druk om wat de mensen in je omgeving ergens van zullen vinden. *Nee, dit it is geen spelfout. De term 'vrouwxn' staat voor mensen met de genderidentiteit vrouw, mensen die zich vrouw voelen en/of mensen die zich niet per se man of vrouw voelen.
 • Wat als ik (naast m'n baan) al voor mezelf begonnen ben? Is dit dan nog iets voor mij?
  Dat ligt aan hoe ver je al bent met het opzetten van je bedrijf. Als je nog hulp kunt gebruiken bij de verschillende stappen die je in de Business Starter Kit doorloopt, zeker weten!
 • Moet ik al een idee hebben voor mijn bedrijf?
  Dat hoeft niet, je kunt ook aan de slag met de kit als je nog niet precies weet wat je wilt doen. Maar de kit helpt je niet bij het ontdekken wat voor bedrijf je zou willen starten (dat kun je leren in de cursus 'Van baan naar voor jezelf beginnen'). Wel helpt het je bij alle stappen om je bedrijf op te zetten als je een idee hebt. Natuurlijk kun je al veel leren en alvast oriënteren over wat er precies allemaal komt kijken bij voor jezelf starten, ook als je nog geen concreet idee hebt.
 • Ik heb een andere vraag!
  Heb je een vraag die er niet tussen staat? Je kunt me je vraag altijd even mailen via info@robinvanderaa.nl
bottom of page