top of page
Website%20banner%20geel-01_edited.jpg

3 dingen over mij

Robin van der Aa | Samantha Bosdijk Phot

1. In 2016 besloot ik te stoppen met fulltime werken. Ik realiseerde me dat ik het veel belangrijker vond me goed en ontspannen te voelen, dan een 'x' salaris of 5 dagen werken, omdat dat het zo 'hoort'. 

2. Ik ben hooggevoelig, waardoor ik snel overprikkeld ben, maar ik heb hierdoor ook een hele sterke intuïtie. Vroeger had ik het gevoel dat ik keuzes moest maken, met mijn hoofd, nu weet ik dat ik moet luisteren naar mijn intuïtie. 

3. Ik geloof dat wanneer je liefde en aandacht aan jezelf geeft en een leven leidt waar je voldoening uithaalt, je meer aandacht en liefde hebt voor andere mensen, dieren en de wereld waarop we leven. 

Mijn verhaal

Ik ben Robin en jarenlang heb ik het gevoel gehad dat ik anders was, dat ik niet helemaal paste op deze steeds drukker wordende wereld, een wereld die ingericht is op masculiene waarden, waardoor die altijd ‘aan’ staat. Ik paste me continu aan aan het razendsnelle tempo van de maatschappij

Maar ik merkte al snel dat ik en veel vrouwen met mij (soms ook mannen trouwens) niet passen in dit masculiene systeem dat rationeel en logisch is en draait om productiviteit en snelheid. Ik begon van alles wat de norm was tegen het licht te houden: waarom doen we de dingen die we doen? Is dat nog nuttig of relevant? Kan het ook anders? 

 

Ik realiseerde me dat ik niet gemaakt ben om 40 uur per week te werken. Waarom zou ik mezelf uitputten zonder goede reden? Ik wilde niet langer meerennen in de ratrace, maar leven op mijn eigen tempo.

Door te leven op mijn eigen tempo heb ik veel meer het gevoel wél op deze wereld te passen. Ik heb een rustig en ontspannen leven waardoor ik weer kan genieten en voldoening uit m'n leven haal. Dat gun ik jou ook! 

Ook ontdekte ik tijdens het onderzoeken van de status quo dat er nog onwijs veel ongelijkheid heerst. Niet alleen tussen mannen en vrouwen, maar ook tussen witte mensen en mensen van kleur. Het is mijn missie om de balans in onze maatschappij te herstellen en een inclusieve samenleving te creëren

cdb312b0-3fd0-426a-9602-afead4c0ce55_edi

'If you feel like you don't fit into this world. It's because you are here to help create a new one.'

Ik help ambitieuze hooggevoelige vrouwen hun (werk)leven in te richten op een manier die echt bij hun past, door hun te helpen minder te kunnen werken, hun passie te ontdekken en daarmee voor zichzelf te starten. 

Door middel van een online cursus en 1-1 coachingstrajecten. Ook deel ik allerlei inspiratie en tips in mijn podcast: Escape the ratrace. 

Wil je kennis met me maken? Mail me dan via info@robinvanderaa.nl

Wat ik doe

d196e4e3-5126-4e89-9391-1d31a10b7007.JPG
bottom of page