3 dingen over mij

1. Ik ben ambitieus en ik wil de wereld een betere plek maken. Twee jaar geleden besloot ik niet meer mee te doen aan de ratrace en nu help ik anderen ook uit de tredmolen te stappen. Ik geloof namelijk dat van een leven buiten de ratrace de wereld een stuk mooier wordt. 

2. Ik ben hooggevoelig, waardoor ik snel overprikkeld ben, maar ik heb hierdoor ook een hele sterke intuïtie. Vroeger had ik het gevoel dat ik keuzes moest maken, met mijn hoofd, nu weet ik dat ik moet luisteren naar mijn intuïtie. 

3. Ik geloof dat wanneer je liefde en aandacht aan jezelf geeft en een leven leidt waar je voldoening uithaalt, je meer aandacht en liefde hebt voor andere mensen, dieren en de wereld waarop we leven. 

Mijn verhaal

Ik ben Robin en jarenlang heb ik het gevoel gehad dat ik anders was, dat ik niet helemaal paste op deze steeds drukker wordende wereld, een wereld die ingericht is op masculiene waarden, waardoor die altijd ‘aan’ staat. Ik paste me continu aan aan het razendsnelle tempo van de maatschappij

Maar ik merkte al snel dat ik en veel vrouwen met mij (soms ook mannen trouwens) niet passen in dit masculiene systeem dat rationeel en logisch is en draait om productiviteit en snelheid. Ik begon van alles wat de norm was tegen het licht te houden: waarom doen we de dingen die we doen? Is dat nog nuttig of relevant? Kan het ook anders? 

 

Ik realiseerde me dat ik niet gemaakt ben om 40 uur per week te werken. Waarom zou ik mezelf uitputten zonder goede reden? Ik wilde niet langer meerennen in de ratrace, maar leven op mijn eigen tempo.

Door te leven op mijn eigen tempo heb ik veel meer het gevoel wél op deze wereld te passen. Ik heb een rustig en ontspannen leven waardoor ik weer kan genieten en voldoening uit m'n leven haal. Dat gun ik jou ook! 

Ook ontdekte ik tijdens het onderzoeken van de status quo dat er nog onwijs veel ongelijkheid heerst. Niet alleen tussen mannen en vrouwen, maar ook tussen witte mensen en mensen van kleur. Het is mijn missie om de balans in onze maatschappij te herstellen en een inclusieve samenleving te creëren

'If you feel like you don't fit into this world. It's because you are here to help create a new one.'

Ik help ambitieuze hooggevoelige vrouwxn alles uit hun leven te halen, zonder zichzelf uit te putten. 

Door middel van mijn online programma met 1-1 coaching, mijn cursus en 1-1 coachingstrajecten. Ook deel ik allerlei inspiratie en tips in mijn podcast: Escape the ratrace. 

Wil je kennis met me maken? Mail me dan via info@robinvanderaa.nl

Wat ik doe

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

Foto's website: Hannah Hoek & Samantja Bosdijk Photography © 2020  Haarlem