top of page
Website%20banner%20geel-01_edited.jpg

Ontdekken wat je wilt vraagt om tijd doorbrengen met jezelf, zonder ruis en afleiding. Deze guide zit vol met tips & tools om je een 1-day stilte retreat te houden voor jezelf, vanuit je eigen huis. Om een dagje even helemaal aan jezelf te besteden, te luisteren naar je intuïtie, je gevoel te volgen en écht even tot rust te komen.

 

Incl. 15 tips om je voor te bereiden, 20 to-be ideeën, mini-meditaties,  een ochtend- en avondritueel & boekentips.

One-day stilte retreat @ home guide (t.w.v. €9) nu GRATIS!

Screenshot 2020-07-24 16.41.50.png

Waarom een one-day stilte retreat houden vanuit huis?

E6FA2A67-1B96-4D1F-BCA9-B86BA11FA3D1_edi

We leven in een hectische wereld waarin we op hoog tempo leven. We staan continu onder druk, hebben veel meer stress dan we zouden moeten hebben, leven gehaast en willen altijd maar méér. Merk je ook dat je je vaak uitgeput voelt en weinig energie heb na een werkdag? Je wilt het anders, maar wat wil je dan? En waar haal je de tijd vandaan? 

 

Grote kans dat je na een werkdag, doordat je weinig energie hebt 's avonds vaak naar je telefoon grijpt of gaat Netflixen. Want dat voelt lekker ontspannen en makkelijk. Maar dat is eigenlijk vooral extra afleiding waardoor je er maar niet achter komt wat je graag zou willen in het leven. 

Tijd om tijd voor jezelf te maken dus. Even alle afleiding opzij te schuiven en te luisteren naar je gevoel. 

 

In deze guide geef ik alle tips & tools om een 1-day stilte retreat te creëeren voor jezelf. Ik gun jou namelijk ook een moment waarop je even volledig kunt unpluggen uit deze hectische wereld om weer in contact te komen met jezelf, echt tot rust te komen en te ontdekken wat JIJ wilt. Om even de hele dag niks te 'moeten' en lekker met de flow mee te gaan. Een dagje waar even niemand iets van je verwacht of vraagt. Je kunt de héle dag doen waar JIJ zin in hebt. Naja, bijna dan. Zolang het alleen kan, zonder schermen en zonder te praten.

 

En geloof me, wanneer je dit eenmaal hebt ervaren verlang je naar meer. Naar meer dagen met minder (oftewel meer rust en stilte en zonder afleiding).

 

Voor wie is de guide? 

Voor jou als je graag wilt ontdekken wat je nu echt wilt, maar er simpelweg de tijd of energie er niet voor lijkt te hebben. 

Heb jij behoefte om een dagje volledig te kunnen ontspannen zonder afleiding? Om weer in contact te komen met jezelf, te voelen waar JIJ behoefte aan hebt en te ervaren hoe weinig je nodig hebt om gelukkig te zijn?

Wil je de tijd hebben om eindelijk eens rustig dat boek te lezen of om een lange wandeling in het bos of op het strand te maken zonder op de tijd te hoeven letten. Weer even een dag volledig doen wat JIJ wilt i.p.v. wat er van je gevraagd wordt? 

Dan is deze guide echt wat voor jou!

0374bb2d067220a47b6628b4d778a713.jpg

Preview

Screenshot 2020-07-24 16.41.50.png
Screenshot 2020-07-24 18.29.11.png
Screenshot 2020-07-24 18.34.17.png

Een guide met alle tips & tools om je persoonlijke 1-day stilte retreat te houden vanuit je eigen huis. 

 

Incl. 15 tips om je voor te bereiden, 20 to-be ideeën, mini-meditaties,  een ochtend- en avondritueel & boekentips.

One-day stilte retreat @ home guide (t.w.v. €9) nu GRATIS!

Screenshot 2020-07-24 16.41.50.png
bottom of page