Ben je ook vaak streng voor jezelf? Strenger voor jezelf dan voor anderen? 

Zelfliefde cursus You do You

LQ%20-%20Studio%20Roo%20-%20Robin%20van%

In deze laagdrempelige cursus via Instagram leer je in 4 modules hoe je door zelfliefde minder streng voor jezelf wordt, beter je grenzen aangeeft en afrekent met dat kritische stemmetje in je hoofd dat zegt dat je niet goed genoeg bent.

 

Zodat je niet langer aan jezelf twijfelt, maar je je zelfverzekerd voelt en alles uit je leven durft te halen!

Binnen 24 uur krijg je toegang tot het besloten Instagram account. Dus je kunt direct beginnen en krijgt een half jaar toegang!

Tijdelijk met 50% korting!

€30  €15

Wil je leren hoe je op een liefdevollere manier met jezelf omgaat? En ontdekken hoe je afrekent met het kritische stemmetje in je hoofd? 

 

In deze cursus leer je alles over zelfliefde. Ook leer je verwachtingen van anderen loslaten. Je ontdekt hoe je omgaat met het imposter syndroom - het gevoel continu door de mand te vallen en hoe je ervoor kunt zorgen dat je meer in jezelf gaat geloven. Je leert hoe je dichtbij jezelf blijft en stopt jezelf met anderen te vergelijken. Ook leer je hoe je bewuster met social media kan omgaan, zodat je niet langer een rotgevoel krijgt van al die ‘perfecte’ plaatjes.

 

Zodat je weer lekker in je vel zit en durft te staan voor waar je in gelooft en je eigen keuzes durft te maken. Ook als je omgeving daar anders over denkt. 

Voor wie is deze cursus?

Herken je dit? 

 • Zit jij regelmatig niet lekker in je vel?

 • Ben je vaak onzeker en twijfel je aan jezelf?

 • Maak je je vaak druk om wat mensen ergens van zullen vinden?

 • Kan je best wel kritisch op jezelf zijn?

 • Ben je hooggevoelig?

d196e4e3-5126-4e89-9391-1d31a10b7007.JPG

Dit is wat jij heel graag wil: 

 • Voor altijd afrekenen met dat kritische stemmetje in je hoofd

 • Liever voor jezelf zijn

 • Jouw eigen pad volgen en je niet langer laten leiden door de meningen van anderen

 • Je minder druk maken om wat mensen van je vinden

 • Volledig voor jezelf durven kiezen en jezelf kunnen zijn

 • Stoppen met anderen continu pleasen, zodat je het leven leeft op jouw voorwaarden

Wie is robin?

Ik ben Robin en ik heb jarenlang niet echt lekker in m'n vel gezeten en begreep niet goed waarom. Ik had volgens het plaatje een leuk leven: een onwijs creatieve opleiding gedaan, een prima baan en een druk sociaal leven. Maar ik dacht regelmatig: is dit het nou? 

 

Ik was continu bezig met wat anderen van mij vonden en wat anderen deden i.p.v. te kijken naar wat ik belangrijk en leuk vond. En wilde graag dat iedereen me leuk en aardig vond, dus paste ik me vaak aan. Ik zocht bevestiging bij andere mensen, want als anderen mij leuk, knap en slim zouden vinden, dan zou ik me eindelijk gelukkig voelen. Maar ik voelde me alles behalve gelukkig.

 

Tot ik 5 jaar geleden zelf-compassie ontdekte en er een wereld voor me open ging!! Ik begreep niet waarom ik lief zijn voor mezelf en mezelf met compassie behandelen nooit eerder had geleerd. 

 

Ik leerde veel liefdevoller naar mezelf te zijn, waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg. Nu durf ik te kiezen voor mezelf! Ook al anderen iets anders van mij verwachten. Ik kan oprecht zeggen dat mijn leven mooier is geworden. Dat gun ik jou ook! 

 

Ik geloof echt dat alles begint bij zelfliefde. Als je leert om lief en compassievol naar jezelf te zijn, wordt je leven zoveel fijner en leuker. Lief zijn voor jezelf en jezelf op één zetten is allesbehalve egoïstisch. Juist als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook meer aan anderen geven. You can’t poor form an empty cup.

Robin van der Aa _ Samantha Bosdijk Phot

reviews

"Omggg zooo herkenbaar!! Je cursus heeft me goed gedaan!"

"Wat een fijne laagdrempelige cursus. Ik heb geleerd dat ik nog veel meer mezelf mag zijn. Dat ik mag luisteren naar míjn  behoeften en liever voor mezelf mag zijn."

- Debbie

"Thankssss voor deze cursus!! 💖 Toen ik begon dacht ik eerst heel eerlijk: mehhh moet ik echt die opdrachten gaan doen? Bij zulke opdrachten denkt ik er meestal over na, maar ik DOE het nooit.

 

Nu besloot ik het wél uit te schrijven en ik merk dat het gelijk resultaat geeft. Dus de cursus deed me gelijk goed al na de eerste dag! 💖

Het waren hele easy-going opdrachten vind ik. Vooral omdat er staat ‘’duur: 3 min’’, dat maakt de drempel voor mij veel kleiner om het daadwerkelijk uit te voeren.

 

Uiteindelijk heb ik de brief-opdracht veel uitgebreider gedaan dan ik van tevoren had verwacht en heb ik mijzelf lekker meegenomen door de afgelopen 7 jaren van mijn leven. Daardoor kon ik ineens super goed reflecteren op mijn situatie. Eindigen met motiverende woorden in de brief werkt dan ook super fijn. Jij helpt mensen daar echt bij, zo fijn! 💖"

- Melissa Kasteleijns

“Wat een eye-opener dit! Dit is zo herkenbaar en hier heb ik ook altijd last van 😩 Thanks hiervoor! Ik ga me hier zeker nog verder in verdiepen”

  dit is wat je krijgt

 • Je weet hoe je de eerste stappen zet naar meer compassie en liefde voor jezelf, zodat je steeds meer jezelf durft zijn. 

 • Je rekent af met dat kritische stemmetje in je hoofd 

 • Je durft zelfverzekerd jouw eigen keuzes te maken. Wat anderen ook hierover denken en zeggen. 

 • Je ontdekt hoe je omgaat met het Imposter syndroom: het gevoel hebben elk moment door de mand te kunnen vallen. 

 • Je laat je niet langer tegen houden door de mening van anderen.

 • In deze cursus ga je ook echt aan de slag met verschillende praktische opdrachten. Zodat je wat je leert ook gelijk toepast in je dagelijks leven.

Dit zijn de modules 

Module 1 - Zelf-compassie

Je leert wat zelf-compassie je kan brengen en hoe je op een liefdevollere manier met jezelf omgaat. Ook ontdek je hoe je afrekent met het kritische stemmetje in je hoofd. 

 

Module 2 - Stoppen met pleasen

In deze module leer je verwachtingen van anderen loslaten. Ook ontdek je wat het Imposter syndroom inhoudt - het gevoel continu door de mand te vallen en hoe je ervoor kunt zorgen dat je meer in jezelf gaat geloven. Je leert beter ‘nee’ zeggen. 

 

Module 3 - Focus op jezelf

 

Je leert hoe je dichtbij jezelf blijft en stopt jezelf met anderen te vergelijken. Ook leer je hoe je bewuster met social media kan omgaan, zodat je niet langer een rotgevoel krijgt van al die ‘perfecte’ plaatjes.

 

Module 4 - Je eigen pad durven kiezen 

In deze module ontdek je hoe je omgaat met je soms eenzaam voelen en hoe je desondanks toch durft te staan voor waar je in gelooft en je eigen keuzes durft te maken. 

al meer dan 80 vrouwen deden mee!

1604405669.png

Dit houdt het praktisch in 

 • Toegang tot een besloten Instagram account waar je de cursus volgt

 • 4 modules met via Instagram stories 30 stories per module met informatie, tips en totaal ruim 15 praktische opdrachten

 • 15 minuten kijktijd per module (afhankelijk van hoe lang je zelf aan de opdrachten wilt werken). 

 • 3 waardevolle IGTV's waar ik dieper in ga op de onderwerpen in de modules en je nog meer tips krijgt!

 • Je krijgt een jaar lang toegang tot het besloten Instagram account, zodat je de cursus op je eigen tempo kunt volgen. 

 • BONUS 1: fijne zelf-compassie meditatie (t.w.v. €5)

 • BONUS 2: Guide 'One-day stilte retreat @ home' (t.w.v. €9)

 • Binnen 24 uur toegang tot het besloten account

 

Screenshot 2020-07-24 16.41.50.png

Nu met 50% korting

van €30 voor €15

hoe werkt een cursus via instagram?

 

Als je een ticket hebt gekocht krijg je een bevestigingsmail met daarin de informatie tot het besloten Instagram account. Je krijgt binnen 24 uur na aankoop van je ticket toegang tot het account van de You Do You cursus. Je volgt de cursus volledig via Instagram. De 4 modules staan klaar in de 'highlights'. Alle opdrachten zijn ook te vinden in de highlights. In de Instagram feed van de You Do You cursus zie je o.a. de IGTV's, de zelf-compassie meditatie en extra inspiratie!

Let op: check ook altijd even of de mail niet in je spam terecht is gekomen.