True to you programma

Tijdens dit 3 maanden programma ontdek je hoe je meer tijd en energie krijgt om te doen wat JOU gelukkig maakt, los van de verwachtingen van anderen en de maatschappij. Je weet precies welke stappen je in je (werk)leven moet zetten om een stressvrij leven te creëeren waar je HELL YES tegen zegt! 

Je leert hoe je omgaat met en floreert in de steeds drukker wordende en veeleisende wereld waarin we leven. Je krijgt inzicht in wat je stress oplevert en energie kost en ook waar je juist wel energie van krijgt. Je leert om weer in contact te komen met je gevoel en keuzes te maken op basis van je intuïtie i.p.v. je hoofd. Je leert luisteren naar je lichaam, zodat je weet wat je nodig hebt om je ontspannen en blij te voelen. 

Ook ga je aan de slag met jouw angsten en belemmerende overtuigingen die je gevangen houden in een leven waar je niet blij van wordt. Je leert jezelf prioriteit maken en dingen te doen die JIJ graag wilt, ongeacht de verwachtingen van anderen. Je leert beter je grenzen aangeven en vaker ‘nee’ zeggen.

 

Zodat je genoeg tijd en energie hebt voor dingen die jou gelukkig maken, keuzes kunt maken die 100% bij jou passen en heb je een stressvrij leven hebt waar je HELL YES tegen zegt! 

Ben jij er klaar voor?! Het huidige programma zit vol! De wachtlijst voor het nieuwe programma is nu open. Deze start begin februari 2021.

 

De eerste 25 mensen op de wachtlijst krijgen €100 korting + waardevolle BONUS

 

Wat ik zie is dat veel jonge, ambitieuze vrouwen doodongelukkig worden van het idee dat de rest van hun leven  er zo uit zal zien: keihard werken in een  9-5 baan, 's avonds geen energie meer hebben om te sporten, gezond eten te maken of leuke dingen te doen. Vervolgens liggen ze 's avonds eindeloos te scrollen door social media of te bingewatchen op Netflix. Hierdoor balen ze onwijs van zichzelf en straffen zichzelf af. Ze weten dat het anders kan en anders moet, maar het lukt ze niet dit patroon te doorbreken. Ook willen ze niemand teleurstellen en heel graag de bevestiging dat ze het goed doen. Ook zie ik dat ze het onwijs lastig om ‘nee’ te zeggen, omdat ze bang zijn kansen mis te lopen.

 

Ze hebben het idee dat stress gewoon bij het leven hoort en we geen andere keuze hebben dan gewoon maar doorgaan met een (werk)leven waar we geen energie van krijgen. Ondertussen raken ze steeds verder verwijderd van waar ze zelf echt blij worden, wat bij steeds meer vrouwen leidt tot chronische stress- en burn-outklachten. 

Herken je dit?

Volgens het ‘plaatje’ heb je best een leuk leven. Je bent ambitieus, hebt een prima baan en misschien ook een druk sociaal leven. Mensen om je heen vinden dat je ‘zo lekker bezig bent’, maar zo voelt het vaak niet. Je zit niet echt lekker in je vel, je hebt het gevoel dat je vast loopt en denkt regelmatig: ‘is dit het nou? Is dit hoe de rest van mijn leven eruit zal zien?’

 • Je bent vaak kapot na een werkdag en ziet er stiekem tegenop om 40+ uur in de week keihard te werken

 • Je wilt wel iets anders qua werk, misschien zelfs voor jezelf beginnen, maar je weet niet zo goed hoe en wat.

 • Je vind het spannend deze gedachten te delen met vrienden of je directe omgeving, omdat zij daar niet echt mee bezig zijn. Je zou graag iemand hebben om mee te sparren of te vragen: hoe zou jij dit doen?

 • Je piekert veel en hebt last van dingen als weinig energie, hoofdpijn, moeheid, je gehaast en onrustig voelen

 • Je hebt vaak het gevoel dat anderen heel lekker bezig zijn en je dus gewoon moet doorknallen en niet zeuren

 • Je bent vaak best wel hard voor jezelf en legt de lat enorm hoog

 • Je bent bang dat je niet ‘goed genoeg’ bent

 • Je bent hooggevoelig

 • Je wilt graag alles goed doen en anderen niet teleurstellen (soms ten koste van jezelf). 

 • Je vind het lastig om ‘nee’ te zeggen en bent gevoelig voor de mening van anderen

 • Je staat altijd ‘aan’ en je agenda staat vol met werk en privé afspraken 

 • Hebt het gevoel dat het je soms allemaal een beetje teveel wordt?

Meer dan 3 keer 'ja'? Dat kan echt anders!

dit is robin

Ik ben Robin en jarenlang niet echt lekker in m'n vel gezeten en begreep niet goed waarom. Ik had volgens het plaatje een leuk leven: een onwijs creatieve opleiding gedaan, een prima baan en een druk sociaal leven. Maar ik dacht regelmatig: is dit het nou? 5 dagen in de week lange dagen werken, m'n weekend volproppen en weer opnieuw beginnen. Ik wilde zo flexibel mogelijk zijn, wat me veel stress opleverde, maar ik dacht dat dat er nu eenmaal bij hoorde.  Ik verlangde ernaar dat iedereen me leuk en aardig vond. Ik was heel druk met van alles en nog wat, omdat ik dan het gevoel kreeg dat ik belangrijk en succesvol was. 

Maar ik vond het verschrikkelijk om zo druk te zijn en zoveel stress te hebben. Ik realiseerde me dat ik niet gemaakt ben om 40 uur per week te werken en mijn week vol te plannen. Ik was continu bezig met wat anderen van mij vonden en wat anderen deden i.p.v. te kijken naar wat ik belangrijk en leuk vond. 

Ik besloot voor mezelf te beginnen en mijn leven op MIJN manier te leven. Hoe? Door niet méér maar juist minder te gaan doen, ik stopte met fulltime werken, leerde goed naar mijn lichaam te luisteren, mijn intuïtie te volgen en te durven kiezen voor mezelf en waar ik gelukkig van wordt. En vooral ook al die meningen en verwachtingen van anderen los te laten, want daar werd ik niet gelukkig van. Een leven dat echt bij jou past. Dat gun ik jou ook! 

 

Omdat ik zelf zolang het gevoel heb gehad vast te zitten in 9-tot-5-baan, in een leven waar ik niet gelukkig van werd, wil ik ambitieuze, hooggevoelige vrouwxn als helpen een stressvrij leven te leiden waar ze HELL YES tegen zeggen.

Na dit programma is je 'Is dit het nou?'-gevoel verandert naar een 'YES, dit is het!'. 

 

Je komt erachter hoe je aan het einde van je werkdag nog energie over houdt voor dingen die je leuk vindt. Je leert hoe je verwachtingen van anderen kun loslaten en keuzes kan maken die 100% bij jou passen. Ook krijg je inzicht in je eigen angsten en belemmerende overtuigingen die je tegenhouden. 

 

Je leert hoe het komt dat je vaak zo’n gevoel van ‘druk zijn’ hebt. En weet wat je moet doen om voor altijd af te rekenen met ‘druk zijn’. Je leert grenzen stellen, 'nee' zeggen, jezelf prioriteit maken en hoe je mindful omgaat met social media, zodat je meer tijd en energie hebt voor dingen jou gelukkig maken. 

 

Feel the fear and do it anyway! Je gaat aan de slag met verschillende meditatie en visualisatie technieken. Je weet precies welke volgende stappen je in je (werk)leven moet zetten.  

Dit ga je leren

"Door Robin voelde ik mij extra gedreven om iets voor mezelf te starten! Ze gaf die extra zet en bevestiging die ik nodig had om de volgende stappen te zetten." - Anne 

 • 1x intake van 30 min waarin we gaan kijken waar je nu staat en waar je graag heen wilt.

 • 2x een online 1-op-1 sessie van 45 min waarin we dieper ingaan op waar jij nog vastloopt, erachter komen wat je nodig hebt en je een extra boost de goede richting in krijgt.

 • 2x een live Online Masterclass + live Q&A groepscoaching sessie via Zoom

 • 1x een live Online Masterclass van gastexpert 

 • 4 maanden toegang tot de besloten FB community. Het is super waardevol om met gelijkgestemden te sparren, en om je verhaal en uitdagingen te delen. 

 

 • Wekelijkse in-check momenten + mogelijkheid om vragen te stellen

 • Toegang tot 6 modules met 18 videolessen: Waar sta ik nu? Luisteren naar de signalen van je lichaam, Keuzes maken vanuit je hart, Feel the fear and do it anyway, Maak jezelf prioriteit en Je persoonlijke stappenplan voor een leven waar je 'HELL YES' tegen zegt.

 • Een werkboek bomvol met praktische en waardevolle opdrachten waarmee je aan de slag gaat.

Zo ziet het programma eruit

Module 3. Keuzes maken vanuit je hart

In deze module ontdekt je waar je diep van binnen nu echt naar verlangt en keuzes te maken op basis van je intuïtie. We hebben allemaal een sterke intuïtie, we moeten er alleen weer naar leren luisteren. Je ontdekt van welke dingen jij blij en gelukkig wordt. Je leert keuzes maken die 100% bij je passen, niet vanuit je hoofd, maar vanuit je hart. 

In deze module leer je meer over prestatiedruk, wat stress met je doet en waarom we het altijd zo druk hebben. Je gaat reflecteren op waar je op dit moment staat in je leven staat. Je krijgt inzicht in de dingen die jouw geen energie (meer) geven en die je los mag laten.

In deze module ga je een stappenplan maken voor het (werk)leven waar jij blij van wordt. 

Ook leer je hoe je ervoor zorgt dat geld je niet tegenhoudt om een leven te leiden waar JIJ gelukkig van wordt. Hoe zorg je dat het financieel haalbaar wordt?

In deze module leer je omgaan met de druk van buitenaf. Je leert grenzen stellen, 'nee' zeggen, jezelf prioriteit maken en hoe je mindful omgaat met social media, zodat je meer tijd en energie hebt voor dingen jou gelukkig maken. 

Met gastexpert NLP coach Anaïta Nasser

Modules

Module 6. Jouw stappenplan voor een leven waar je HELL YES tegen zegt

Module 2. Luisteren naar de signalen van je lichaam

Module 1. Waar sta ik nu?

Module 4. Feel the fear and do it anyway

Module 5. Maak jezelf prioriteit

In deze module leer je om weer in contact te komen met je lichaam en gevoel. Je leert luisteren naar de signalen van je lichaam. Belangrijke signalen die we lange tijd hebben geleerd te negeren. Je krijgt allerlei selfcare & anti-stress tips en tools aangereikt die ervoor zorgen dat zowel je werk als privéleven weer in balans komen. 

In deze module ga je werken aan de angsten en belemmerende overtuigingen die jou tegenhouden om te doen wat je echt gelukkig maakt. Je leert hoe je omgaat met twijfel en onzekerheid.  

​​

 • Je stapt ’s ochtends weer vol energie je bed uit, omdat je zin hebt in die dag

 • Je voelt je aan het einde van een werkdag niet meer uitgeblust, maar hebt nog energie voor leuke dingen.

 • Je begrijpt hoe het komt dat je vaak zo’n gevoel van ‘druk zijn’ hebt. En weet wat je moet doen om voor altijd af te rekenen met ‘druk zijn’.

 • Je leert (opnieuw) te vertrouwen op de kracht van je lichaam. Zodat je je lichaam kan gebruiken als een kompas.

 • Je voelt je zelfverzekerd en durft eigen keuzes te maken. Ook als anderen hier heel anders over denken.

 • Je bent de baas over het negatieve stemmetje in je hoofd, die zegt dat je je niet moet aanstellen of dat je iets niet kan, en weet hoe je moet luisteren naar wat je intuïtie zegt.

 • Je stelt jezelf niet langer de vraag: ‘’Is dit het nou?’’ Maar hebt concrete tools in handen om je leven te veranderen.

Dit levert het je op

"Dankzij Robin heb ik nieuwe en drastische keuzes gemaakt in mijn leven." - D.

dit zeggen klanten

 "Nadat ik een online masterclass van Robin volgde, voelde ik mij extra gedreven om iets voor mezelf te starten! Het was net die extra zet en bevestiging die ik nodig had om de volgende stappen te zetten.

 

Ook al ben ik moe van het fulltime werken, krijg ik zoveel energie van het werken aan mijn nieuwe plan. Ik geloof nu zo sterk dat het (werk)leven ook anders kan! Ik hoef niet fulltime te werken, omdat iedereen dat doet. Ik ga ook laten zien dat het anders kan. "    - Anne

  

 "Ik merk dat ik na de sessie met Robin veel comfortabeler ben in m'n werk, ik durf meer van mezelf te laten zien en te staan voor wat ik vind of denk. 

 

Ook kan ik dingen waar ik voorheen lang mee kon blijven zitten, nu beter loslaten. Ik ben Robin echt mega dankbaar hiervoor!" - Yasmine

 

  

 "Ik volgde een inspirerende workshop van Robin. Het heeft me aan het denken gezet om concrete stappen te zetten die ik nodig heb om je doelen te  bereiken!

 

Mijn meest waardevolle inzicht was dat het ENIGE wat me er nog van weerhoudt om minder te gaan werken, mijn eigen overtuigingen zijn."

 

- Helga Morais

  

Dit krijg je allemaal: 

 • 1x intake van 30 minuten

 • 2x online 1-op-1 coaching sessie van 45 minuten  

 • 2x live Online Masterclass met Q&A groepscoaching sessies via Zoom

 • 1x live Online Masterclass van gastexpert via Zoom

 • 4 maanden toegang tot besloten Facebook community met gelijkgestemden

 • Wekelijkse contactmomenten

 • 6 modules met 18 videolessen (incl. 3 videolessen van een gastexpert)

 • Werkboek bomvol met waardevolle en praktische opdrachten

 • Kleine groep | Plek voor maximaal 10 personen

De investering voor dit programma is €647​,- 

Het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen van €227. Of in 12 termijnen van €59.

De wachtlijst voor het programma dat eind januari 2021 start is open. 

Wil jij als eerste op de hoogte gehouden worden wanneer het volgende programma start? De eerste 25 mensen op de wachtlijst krijgen €100 korting + waardevolle BONUS t.w.v. €97,-!  

óf plan eerst een gratis kennismakingsgesprek in van 15 minuten.

programma

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit programma geschikt?


Het programma is bedoeld voor jonge, (hoog)gevoelige, ambitieuze vrouwxn* die aantal jaar aan het werk zijn, maar tegen het gevoel 'is dit het nou?' aanlopen. Je zit niet lekker in je vel, je doet hard je best, maar hebt het idee dat je er niet alles uithaalt. Je wil het anders maar je weet niet hoe. Je bent bereid om eerlijk tegen jezelf te zijn en aan jezelf te werken. Volgens het ‘plaatje’ heb je best een leuk leven. Je bent ambitieus, hebt een prima baan en misschien ook een druk sociaal leven. Mensen om je heen vinden dat je ‘zo lekker bezig bent’, maar zo voelt het vaak niet. - Je wilt wel iets anders qua werk, misschien zelfs voor jezelf beginnen, maar je weet niet zo goed hoe en wat. Je vind het spannend deze gedachten te delen met vrienden of je directe omgeving, omdat zij daar niet echt mee bezig zijn. Je zou graag iemand hebben om mee te sparren of te vragen: hoe zou jij dit doen? - Je piekert veel en hebt last van dingen als weinig energie, hoofdpijn, moeheid, je gehaast en onrustig voelen. - Je bent vaak best wel hard voor jezelf - Je bent bang dat je niet ‘goed genoeg’ bent - Je wilt graag alles goed doen en anderen niet teleurstellen (soms ten koste van jezelf). Je vind het lastig om ‘nee’ te zeggen en bent gevoelig voor de mening van anderen - Je staat altijd ‘aan’ en je agenda staat vol met werk en privé afspraken - Je voelt je opgejaagd, hebt het gevoel dat je gewoon moet doorzetten en kan snel geïrriteerd zijn *Nee, dit it is geen spelfout. De term 'vrouwxn' staat voor mensen met de genderidentiteit vrouw, mensen die zich vrouw voelen en/of mensen die zich niet per se man of vrouw voelen.
Ik heb weinig ervaring met persoonlijke ontwikkeling. Is dit iets voor mij?


Je hoeft niet veel ervaring te hebben met persoonlijke ontwikkeling om dit programma te volgen. Ik neem je stap voor stap mee door je proces. Het belangrijkste is dat je bereid bent om aan jezelf te werken. En dat je voelt: ja, dit is iets voor mij! Dan komt de rest vanzelf! ;-)
Kan ik in termijnen betalen?


Ja, je kunt in drie termijnen betalen van €225 of in 12 termijnen van €59
Kan ik nog even bellen om te kijken of dit bij mij past?


Ja, zeker! Mail mij even via robinvdaa@gmail.com dan plannen we een belafspraak in.
Ik ben heel enthousiast, maar ik vind de investering spannend.


Dat begrijp ik ontzettend goed. Investeren in jezelf is altijd spannend, dat vond ik de eerste keren ook! Maar juist door te durven investeren in jezelf kan je echt stappen zetten en komt er blijvende verandering.
Ik zou je willen vragen om eens stil te staan bij waar je graag naar toe wil met je (werk)leven. En wat je tot nu toe al geprobeerd hebt om hier te komen? Het is helemaal niet erg om om hulp te vragen. Het is juist mega slim! Dat helpt je juist om verder te komen en stappen te zetten.
Als je het fijn vindt kun je de investering ook in drie termijnen betalen, dan voelt het misschien al minder spannend. Ook houd je nog een halfjaar toegang tot de leeromgeving, dus je kunt alles later ook nog terug kijken. Ook kunnen we een belgesprek inplannen als je zeker wilt weten of dit echt bij je past. Mail mij even via robinvdaa@gmail.com dan plannen we een belafspraak in.
Hoelang duurt het programma?


Het online programma duurt 3 maanden. In deze 3 maanden vinden de online 1-1 coachingsessies en de online live masterclasses plaatst en kun je de modules volgen en opdrachten uitvoeren. Je kunt alle video's een halfjaar lang terugkijken. Het werkboek is van jou en daar heb je dus altijd toegang toe.
Ik heb een andere vraag!


Heb je een vraag die er niet tussen staat? Je kunt me je vraag altijd even mailen via robinvdaa@gmail.com of me mailen om een belgesprek in te plannen.
Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt?


Ongeveer 20 uur verspreid over 3 maanden (inclusief de videolessen, opdrachten, wekelijkse contactmomenten en 1-op-1 coaching sessies en de live online masterclasses). Het is ongeveer 1 á 2 uur per week. De specifieke tijd hangt af van of je de opdrachten en modules verspreid over de weken of ervoor kiest om meerdere modules op 1 dag te volgen. Ook ligt het er een beetje aan hoe lang je zelf bezig bent met de opdrachten en hoe diep je daar zelf op in wilt gaan.
Ik heb al vaker een soortgelijk online programma gevolgd, is er veel overlap?


Ik weet natuurlijk niet precies hoe andere programma's eruit zien. Maar wat onderscheidend is aan dit online programma is dat het niet alleen maar online lessen zijn, maar dat je daadwerkelijk geholpen wordt bij het toepassen van de lessen in je dagelijks leven doordat je 1-op-1 sessies hebt, groepssessies met coaching en kunt sparren met gelijkgestemden. Uit eigen ervaring weet ik ook dat je daardoor vaak sneller een laag dieper gaat en ook daadwerkelijk stappen gaat zetten, dan wanneer je zelfstandig een online programma volgt. En mocht je het fijn vinden om even kort met mij te bellen om te kijken of het echt iets voor jou is, dan kan dat. Mail me even en dan plannen we een belgesprek in!

 • Black Instagram Icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Facebook Icon

Foto's website: Hannah Hoek & Samantja Bosdijk Photography © 2020  Haarlem