top of page

Trajecten

True to You online programma

Tijdens dit 12 weken programma ontdek je welke stappen je moet zetten, zodat je een (werk)leven krijgt dat 100% bij je past.

 

Zodat je niet langer het gevoel hebt: is dit het nou? Maar weer enthousiast bent over je (werk)leven!

LQ%252520-%252520Studio%252520Roo%252520

Wil jij een leven dat 100% bij jou past, los van alle verwachtingen van je omgeving en de maatschappij?

 

Merk je dat je regelmatig aan jezelf twijfelt en niet lekker in je vel zit. Je mag gaan leven 100% volgens je eigen voorwaarden!

1-1 coaching traject

d196e4e3-5126-4e89-9391-1d31a10b7007.JPG

"Door Robin voelde ik mij extra gedreven om iets voor mezelf te starten! Ze gaf die extra zet en bevestiging die ik nodig had om de volgende stappen te zetten." - Anne 

testimonials

"Robin is een geweldige vrouw. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ik vond de sessies dan ook geweldig, die waren echt heel waardevol! Ik heb de eerste weken hele grote stappen gezet

 

Ik heb ontdekt welke blokkades ik heb en dat ik minder streng voor mezelf mag zijn. Ik ben tot het inzicht gekomen waar ik goed in ben, wat de verbindende factor in mijn verschillende banen is geweest. Ook luister ik meer naar de signalen van mijn lichaam en neem vaker tijd om bij te tanken i.p.v. social afspraken te plannen.

 

Als coach luistert Robin goed en weet ze rake vragen te stellen die ik mezelf niet durfde te stellen. Je merkt dat ze haar volledige aandacht op jou richt. Hierdoor voelde ik mij tijdens het gehele programma op mijn gemak bij haar. Dit werd versterkt doordat ze feedback gaf zonder te oordelen. Dankzij haar durfde ik mezelf helemaal open te stellen. Dat was het grootste cadeau wat ik mezelf kon geven tijdens dit programma.”

- Yamina Mens, Accountmanager Agencies

Ik vond de sessies met Robin echt heel erg fijn! Ze luistert echt naar je. Ook bij de vraag: wat zou je willen doen ook al verdien je er geen geld mee? Daar was mijn antwoord zo duidelijk en wist ik het gelijk. 

 

Heb ook echt zin om weer nieuwe dingen te gaan uitzoeken, wat dus nu wel al haalbaar is. Zo fijn weer positieve nieuwe energie om ergens mee aan de slag te gaan.

 

Ik ben veel meer de rust gaan vinden in mezelf als ik thuis kom van werk en ook durf aan te geven bij vriendinnen als ik tijd voor mezelf nodig heb. Ik kan extra genieten van de momenten rust, dit was voorheen niet zo. Plus ik ben echt meer in gaan geloven en vertrouwen dat alles loopt zoals het moet lopen, en dat ik dingen de tijd mag geven en niet hoeft te haasten. Super fijn het programma! Ik ga het echt missen!”

- Rianne Broes, Pedagogisch medewerker kinderopvang

"Ik vond het heel fijn dat de masterclasses met groepsessies onderdeel waren van het programma. Ik voelde ook echt de verbinding met de andere deelnemers en wat een fijn gevoel om zo met elkaar te praten en te luisteren naar elkaars verhalen. Eigenlijk zou ik zo iets elke week het hele jaar of  1x in de maand willen doen met een groepje gelijkgestemden. Ik vond dit super fijn om erbij te hebben, ook omdat ik zelf niet echt mensen om mij heen heb die zo naar het leven kijken en soms nog fijner om dit met "onbekende" te delen omdat je dan nog meer inspiratie haalt uit bepaalde dingen." 

- Nicole

"Het was zooo leuk!! Heb er echt van genoten 😊 Het heeft ook heel veel opheldering gegeven over wat m’n kwaliteiten zijn en wat ik leuk vind en verlang. De dagen na het afronden van de modules was ik echt vrolijk.

Dus super fijn!!

 

Wat ik fijn vond aan coaching van Robin is dat ze zelf bepaalde dingen ook heeft meegemaakt. Je hebt veel meer het gevoel een beetje op gelijk niveau te sparren i.p.v. met iemand die voor je gevoel heel ver weg van je staat. Dat vond ik heel fijn!”

- Lisanne

bottom of page