module 6

In de laatste module leer je hoe je ervoor zorgt dat geld je niet tegenhoudt om een leven te leiden waar JIJ gelukkig van wordt. Hoe zorg je dat het financieel haalbaar wordt? Ook leer je welke stappen ik gezet heb en hoe je leert denken in oplossing. Verder gaan we dieper in op de kracht van visualisatie. 

 

We gaan in deze module in op de volgende onderwerpen:

1. Hoe zorg je dat geld je niet tegenhoudt om een leven te leiden waar jij MEGA blij van wordt?

2. Welke stappen heb ik gezet en welke ga jij zetten? Wat heb je nodig?

3. De kracht van visualisatie

Werkboek

In het werkboek vind je weer de bijbehorende opdrachten van deze module. Om alles uit het programma te halen is het belangrijk dat je de lessen die je leert ook gaat implementeren in je dagelijks leven.

 

Neem weer echt even de tijd om alle opdrachten uit te voeren, het zal je veel inzichten geven.  Succes! 

Video 1. Hoe zorg je dat geld je niet tegenhoudt om een leven te leiden waar jij MEGA blij van wordt?

In deze videoles leer je hoe je meer geld kan overhouden en meer geld kan verdienen. Ook ontdek je hoe jouw relatie met geld eigenlijk is en ga je ontdekken hoeveel geld je nodig zou hebben om je droom waar te maken. 

 

Duur: 16 minuten

Video 2. Welke stappen heb ik gezet en welke ga jij zetten? Wat heb je nodig?  

Ik zie vaak dat mensen het gevoel hebben in één keer te moeten weten wat ze willen. Dat ze ervan balen als ze iets hebben geprobeerd en dat het toch niet blijkt te zijn. 

 

Het is heel logisch om meerdere dingen te proberen, dat brengt je steeds dichterbij wie je uiteindelijk bent en wat je het allerliefste doet. En zelfs dat kan veranderen, omdat jij als mens en je ervaringen ook veranderen. 

In deze videoles deel ik mijn verhaal en de stappen die ik gezet heb, Ook deel ik hoe je kunt denken in oplossingen.

 

Duur: 15 minuten

Het is fucking spannend om keihard je hart te volgen en te doen wat je wil, omdat dat niet is wat de meeste mensen doen. Het is spannend, het is onzeker. 

 

Maar ik geloof oprecht dat er zo veel mogelijk is. Maar je moet wel de mogelijkheden zien en erop vertrouwen dat het mogelijk is. Want als je van tevoren al het gevoel heb dat iets niet gaat lukken. Dan lukt het ook niet.

In deze videoles leer je hoe je meer in jezelf gaat geloven en hoe visualisatie je daarbij kan helpen.

Video 3. De kracht van visualisatie

Duur: 12 minuten