Super leuk dat jij benieuwd bent naar het e-book! De eerste stap naar een leven dat 100% bij jou past heb je al gezet. Je ontvangt de link naar het e-book binnen een paar minuten in je inbox. Ondertussen heb ik een hele leuke actie voor je! 

Online Masterclass 

Stap uit de dagelijkse ratrace 

 

Duur: 60 minuten

Je ontvangt de link naar de online masterclass gelijk na aankoop in je inbox.

Speciaal voor jou nu ruim 70% korting op de Online Masterclass 'Stap uit de dagelijkse ratrace' €34,- Nu €9,99,-

Na deze Online Masterclass:

  • Heb je de eerste stappen gezet uit​ de overweldigende dagelijkse drukte

  • Kun je betere keuzes maken die 100% bij jou passen

  • Weet je welke belemmerende overtuigingen en verwachtingen van anderen of de maatschappij jou tegenhouden om een fijn leven te leiden

  • Leer je prioriteiten stellengrenzen aangeven en je agenda voortaan leeg te houden

  • Leer je hoe je met simpele stappen uit de ratrace stapt

  • Heb je praktische tips over over o.a. geld en je levensstijl veranderen

Nu 

€9,99,-

Ik ben Robin en jarenlang niet echt lekker in m'n vel gezeten en begreep niet goed waarom. Ik had volgens het plaatje een leuk leven: een onwijs creatieve opleiding gedaan, een prima baan en een druk sociaal leven. Maar ik dacht regelmatig: is dit het nou? 5 dagen in de week lange dagen werken, m'n weekend volproppen en weer opnieuw beginnen. Ik wilde zo flexibel mogelijk zijn, wat me veel stress opleverde, maar ik dacht dat dat er nu eenmaal bij hoorde.  Ik verlangde ernaar dat iedereen me leuk en aardig vond. Ik was heel druk met van alles en nog wat, omdat ik dan het gevoel kreeg dat ik belangrijk en succesvol was. 

Maar ik vond het verschrikkelijk om zo druk te zijn en zoveel stress te hebben. Ik realiseerde me dat ik niet gemaakt ben om 40 uur per week te werken en mijn week vol te plannen. Ik was continu bezig met wat anderen van mij vonden en wat anderen deden i.p.v. te kijken naar wat ik belangrijk en leuk vond. 

Ik besloot voor mezelf te beginnen en mijn leven op MIJN manier te leven. Hoe? Door niet méér maar juist minder te gaan doen, ik stopte met fulltime werken, leerde goed naar mijn lichaam te luisteren, mijn intuïtie te volgen en te durven kiezen voor mezelf en waar ik gelukkig van wordt. En vooral ook al die meningen en verwachtingen van anderen los te laten, want daar werd ik niet gelukkig van. Een leven dat echt bij jou past. Dat gun ik jou ook! 

dit is robin

 "Na de Masterclass voelde ik mij extra gedreven om iets voor mezelf te starten! Het was net die extra zet en bevestiging die ik nodig had om de volgende stappen te zetten.

 

Ook al ben ik moe van het fulltime werken, krijg ik zoveel energie van het werken aan mijn nieuwe plan. Ik geloof nu zo sterk dat het (werk)leven ook anders kan! Ik hoef niet fulltime te werken, omdat iedereen dat doet. Ik ga ook laten zien dat het anders kan. "    - Anne 

  

 "Ik merk dat ik na de sessie met Robin veel comfortabeler ben in m'n werk, ik durf meer van mezelf te laten zien en te staan voor wat ik vind of denk. 

 

Ook kan ik dingen waar ik voorheen lang mee kon blijven zitten, nu beter loslaten. Ik ben Robin echt mega dankbaar hiervoor!" - Yasmine

 "Ik vond de workshop van Robin inspirerend. Het laat je nadenken over concrete stappen die je nodig hebt om je doelen te  bereiken!

 

Mijn meest waardevolle inzicht was dat het ENIGE wat me er nog van weerhoudt om minder te gaan werken, mijn eigen overtuigingen zijn."

 

- Helga Morais

  

Voor wie is de Online Masterclass? 

Voor de Corona-crisis deed je veel dingen die je eigenlijk weinig energie gaven en je had het gevoel dat je van alles moest doen. Tijdens de lockdown merkte je hoe fijn het eigenlijk was om rustiger aan te doen en minder druk te ervaren. Maar nu de wereld weer gaat draaien, word je onrustig en heb je het gevoel die rust, ontspanning en vrijheid kwijt te raken. 

 

Je bent een ambitieus en wordt soms overweldigd door de drukte en stress die je werk- en privéleven met zich mee brengt. Je wilt niet terug in die ratrace (of als je er al in zit, heel graag weer uit), maar je weet niet hoe. Je wilt niet per se je leven drastisch omgooien, maar met simpele stappen een levensstijl creëeren die bij jouw past en leven op je eigen tempo. 

Je ontvangt de link naar Online Masterclass na aankoop gelijk in je inbox!

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

Foto's website: Hannah Hoek & Samantja Bosdijk Photography © 2020  Haarlem