top of page

Super leuk dat jij benieuwd bent naar het e-book!

 

Je ontvangt het e-book in je inbox! Check even je spam als je geen mail hebt ontvangen.

Jarenlang heb ik niet lekker in m'n vel gezeten, maar ik begreep niet goed waarom. Volgens het plaatje had ik best een leuk leven: een hbo-diploma, prima baan, druk sociaal leven, maar toch voelde het niet zo. Ik dacht regelmatig: is dit het nou? Is dit hoe de rest van mijn leven eruit zal zien? 

 

5 dagen in de week lange dagen werken, ’s avonds gesloopt zijn, dan eindelijk weekend en na 2 dagen was het alweer maandag en begon de week opnieuw. 

 

Ik voelde me lange tijd anders. Ik was vaak ziek en had regelmatig hoofdpijn. Ook dacht ik: waarom ben ik zo anders? Iedereen lijkt fulltime werken voor een baas prima te vinden. Waarom ik dan niet? 

Toen ik - door het boek 'Hoogsensitieve Personen' ontdekte dat ik hooggevoelig ben vielen er allerlei puzzelstukjes op z’n plek. Dit boek was echt een eyeopener. Het was zo herkenbaar en ik begreep ineens veel beter waarom ik me zo anders voelde, zo snel overprikkeld was en ik onder druk niet goed kon functioneren. Of waarom ik na een werkdag de enige leek die totaal geen had om nog een borrel te doen, pfff.. ik wilde naar huis - en snel!

Herken je mijn verhaal? Dan zou ik het boek je zeker aanraden om te ontdekken of je hoogsensitief bent en hoe je kunt floreren in een maatschappij die niet voor jou gemaakt is.

Dit boek veranderde mijn leven met hooggevoeligheid

Screen Shot 2023-06-16 at 10.30.51.png
bottom of page