top of page

Keuzes maken vanuit je hart

Je leert in deze mini cursus waarom we het contact met onze intuïtie een beetje hebben verloren en hoe je dat contact weer hersteld. Ook krijg je praktische tips hoe je nu keuzes maakt vanuit je intuïtie, vanuit je hart. Als je keuzes durft te maken op basis van je intuïtie, dan kun je eigenlijk niet de verkeerde keuze maken. 
 
De cursus bestaat uit 3 onderdelen:

1. Waarom we het contact met onze intuïtie mogen versterken  
2. Hoe je keuzes maakt vanuit je hart
3. Je ontdekt hoe jouw droomleven eruit zou kunnen zien met behulp van een visualisatie

Werkboek

In het werkboek vind je de bijbehorende opdrachten. Neem echt even de tijd om alle opdrachten uit te voeren, het zal je veel inzichten geven.  Als je niks doet, gebeurt er meestal ook niks... Succes! 

Video 1. Waarom we het contact met onze intuïtie mogen versterken

In deze videoles leer je waarom we het contact met onze intuïtie een beetje verloren zijn en waarom we deze weer mogen versterken. Wij vrouwen hebben namelijk een onwijs sterke intuïtie, zowel je lichaam als je intuïtie kunnen je allebei vertellen welke richting je op mag gaan. Diep van binnen weet je allang wat je wilt of wat je nodig hebt. Er staan alleen wat dingen in de weg, waardoor je intuïtie misschien minder sterk voelt en je heel erg twijfelt. 

Duur: 12 minuten

Video 2. Hoe je keuzes maakt vanuit je hart

We zijn heel erg gewend om keuzes te maken vanuit ons hoofd. Vaak komen we er dan uiteindelijk achter dat die keuze toch niet goed voelde. Maar hoe leer je dan keuzes te maken vanuit je hart i.p.v. vanuit je hoofd? Dat leer je in deze videoles.

Duur: 13 minuten

Audio: Ontdek je droomleven visualisatie

Een visualisatie is eigenlijk gewoon: je dingen voorstellen. Visualisaties kunnen je helpen op verschillende vlakken in je leven. Om o.a. positiever en met meer zelfvertrouwen in het leven te staan. Deze visualisatie helpt je om erachter te komen waar je diep van binnen naar verlangt en het helpt je ontdekken hoe je droomleven eruit zou zien als alles mogelijk was. Soms is het lastig voor te stellen wat je zou willen als echt alles kon, omdat het zo groot is en we dat niet gewend zijn. Maar we beginnen klein.  

 

Ga ook hiervoor weer even lekker zitten. Sluit je ogen en zorg dat je even 10 minuutjes niet gestoord kunt worden. 

 

Audio visualisatie ontdek je droomleven.True to You
00:00 / 08:25

Duur: 9 minuten

bottom of page