top of page
LQ - Studio Roo - Robin van der Aa | Sam

You were not born to just work & pay bills.

Volgens het ‘plaatje’ heb je best een leuk leven. Je bent ambitieus, hebt een prima baan en misschien ook een druk sociaal leven. Mensen om je heen vinden dat je ‘zo lekker bezig bent’, maar zo voelt het vaak niet. Je zit niet echt lekker in je vel, je hebt het gevoel dat je vast loopt en denkt regelmatig: ‘is dit het nou? Is dit hoe de rest van mijn leven eruit zal zien?’ en 'help, ik weet niet wat ik dán wil doen!'

  • Je werkt je elke maand kapot om alles te kunnen betalen, je weet dat het anders kan, maar hebt geen idee hoe!

  • Je wilt graag ander werk, misschien zelfs voor jezelf beginnen, maar je weet niet goed hoe en wat.

  • Je hebt geen mensen in je omgeving waarmee je kan sparren. Je zou heel graag een groep gelijkgestemden hebben om mee te sparren of te vragen: hoe zou jij dit doen? Waar loop jij tegenaan?

  • Je bent hooggevoelig

  • Je wilt graag alles goed doen en anderen niet teleurstellen (vaak ten koste van jezelf). 

  • Je weet wat er veel meer in je zit en je veel meer uit het leven kunt halen, maar hebt geen idee hoe?!

Aanbod

Heb jij regelmatig het gevoel: is dit het nou? Zou je wel voor jezelf willen beginnen, maar weet je niet precies wat je dan echt zou willen doen? '

 

In 6 weken ontdek je waar je goed in bent en hoe je daar je geld mee zou kunnen verdienen, zodat je (naast je baan) voor jezelf kunt beginnen.

LQ - Studio Roo - Robin van der Aa _ Samantha Bosdijk Photography-1.JPG

Inspiratie en tips voor vrouwen die vastzitten in hun baan in loondienst en regelmatig het gevoel hebben: 'is dit het nou?' en graag voor zichzelf willen beginnen. 

3.png

Ben jij er klaar voor om je droom te volgen en je eigen bedrijf op te zetten? Tijdens dit traject ga je in 3 maanden de basis van je bedrijf opzetten. Je maakt o.a. je aanbod concreet, zet je eerste product of dienst op, ontdekt hoe je deze promoot en je zichtbaarheid vergroot op social media, zodat je je eerste klant(en) aantrekt. 

LQ%252520-%252520Studio%252520Roo%252520-%252520Robin%252520van%252520der%252520Aa%252520%

Cursus van baan naar voor jezelf beginnen

Escape the ratrace podcast

Business Starter traject

"The only way to create a new system is to be it."

- Kate Northup

LQ - Studio Roo - Robin van der Aa | Sam

Aanbod

3.png

Ik ben Robin en jarenlang heb ik het gevoel gehad dat ik anders was, dat ik niet helemaal paste op deze steeds drukker wordende wereld, een wereld die ingericht is op masculiene waarden, waardoor die altijd ‘aan’ staat. Ik paste me continu aan aan het razendsnelle tempo van de maatschappij. 

Ik werkte 5 dagen per week van 9-5. Ik was elke avond moe en leefde toe naar het weekend, die ik vervolgens helemaal volpropte om toch nog iets leuks van het leven te maken. Ik had het idee dat ik in een tredmolen aan het rennen was maar niet vooruit kwam en dacht dat dit gewoon was hoe het leven eruit hoorde te zien. 

 

Maar ik dacht ook: 'Is dit het nou? Er moet toch meer in het leven zijn dan dit?'

 

In 2015 besloot mijn fulltime baan op te zeggen en een reis te maken door Zuidoost Azië en Australië. In Australië ging ik aan het werk bij een start-up waar ik 5-6 dagen per week werkte. Totdat ik doodziek in bed lag totaal overprikkeld en gestresst en me realiseerde dat ik gewoon niet gemaakt ben om 40 uur per week te werken. Ik wilde niet langer meerennen in de ratrace, maar leven op mijn eigen tempo. Ik besloot te stoppen met fulltime werken en werk sindsdien gemiddeld 25 uur per week en houd daarnaast m'n agenda zoveel mogelijk leeg. 

 

Door te leven op mijn eigen tempo heb ik veel meer het gevoel wél op deze wereld te passen. Ik heb een rustig en ontspannen leven waardoor ik weer kan genieten en voldoening uit m'n leven haal. Dat gun ik jou ook! 

LQ - Studio Roo - Robin van der Aa _ Sam

Over Robin

True to You

online programma

Tijdens het online 3 maanden programma met groepscoaching ontdek je hoe je meer tijd en energie krijgt om te doen wat JOU gelukkig maakt, los van de verwachtingen van anderen en de maatschappij.

 

Je weet precies welke stappen je in je (werk)leven moet zetten om een stressvrij leven te creëeren waar je HELL YES tegen zegt! 

Escape the Ratrace podcast

Inspiratie voor ambitieuze, hooggevoelige vrouwen die regelmatig het gevoel hebben: 'is dit het nou?' En een leuker leven willen dat 100% bij hun past. 

Volg je me al op Instagram?

bottom of page