Ben jij er klaar voor om je droom te volgen, eindelijk je baan in loondienst te kunnen opzeggen om echt voor je bedrijf te gaan? Om stappen te zetten die jouw leven zullen veranderen? Want niet alleen je werk, ook je leven verandert als jij er echt voor durft te gaan. Je ervaart meer vrijheid, kunt dingen op JOUW manier doen en voelt je weer super enthousiast over je werk én leven. Wat natuurlijk invloed heeft op alles: je relaties, je gezondheid, je geluksgevoel, etc. 

Ben jij er voor klaar voor om te stoppen met die baan in loondienst die je zoveel energie kost en te gaan werken en leven op JOUW manier

11695c78-2c19-4f23-91d6-a4cab5b98b8c copy.JPG

Business starter traject
3 maanden 1-1 coaching

 

Dit 3 maanden traject bestaat uit 1-1 coaching volledig aangepast aan jouw specifieke situatie en wat jij nodig hebt. 

Herken je dat je...

Elke dag van 9-18 werken voor een baas voelt als een opgave.

✓ Je baan zou willen opzeggen, maar hoe doe je dat financieel? Het voordeel van je baan is dat je elke maand je huur kan betalen.

✓ Twijfelt en denkt: "kan ik er wel vol voor gaan?" En "Weet ik wel genoeg?”

✓ Je soms laat tegenhouden door meningen van anderen

 Verlangt naar meer vrijheid om dingen op JOUW manier te doen

✓ Je niet echt mensen in je omgeving hebt waar je mee kunt sparren over voor jezelf werken en dat soms best lastig en eenzaam voelt

✓ Zou willen dat je iemand hebt die je de weg wijst, helpt bij het nemen van spannende stappen, je aanmoedigt als je twijfelt of vastloopt en waar je regelmatig kan sparren

Dit is wat jij heel graag wil: 

 • Stoppen met het werk dat je zoveel energie kost 

 • Meer vrijheid ervaren om je eigen tijd in te delen en te werken en leven op een manier die bij JOU past, niet zoals het 'hoort'

 • Weer enthousiast worden van je werk én je leven

 • Volle vertrouwen in jezelf hebben en je niet langer tegen laten houden door angsten of meningen van anderen, maar er echt voor durft te gaan

 • Begeleiding, support en aanmoediging bij het hele proces van alles wat komt kijken bij voor jezelf starten

 • Je zichtbaarheid vergroten, helder wie je helpt en waarmee en hoe je je klanten gaat bereiken

 • 100% voor je bedrijf gaan

"Jeeeej, echt thanks to you heb ik de eerste stappen gezet om voor mezelf te beginnen.👏😍 Ik was anders nog lang niet begonnen waarschijnlijk! 😂”

"Ik heb de trajecten met de prijs erbij na ons gesprek gelijk toegevoegd aan mijn website!! Vet goed idee, mega blij mee. Voel het helemaal. En echt bizar na 1,5 dag al twee nieuwe coachees erbij 🤩🤩 Allebei een traject van €800, dus totaal €1600 verdient!!🤩"

"Robin heeft mij enorm aan het denken gezet, maar twijfel, twijfel, angst en angst... Ik heb diverse gesprekken met haar gehad en besloot voor te gaan! Nu bijna 2 jaar later ben ik zo blij als een kind met een nieuwe ballon. Wat ik heb gekregen was het allerbelangrijkste VRIJHEID. En het allerbelangrijkste ENORM VEEL PLEZIER.

Weer super belangrijk, werken met jonge en enorme enthousiaste mensen, nieuwe inzichten, en ook nog eens nieuwe vrienden. Robin.. dankjewel voor de duw in de rug! Ik heb het gevoel alsof ik een tweede leven gestart ben!!" 

“I did it!! Ik heb ontslag genomen. Zo blij met dit besluit. Het duurde echt te lang. Het gesprek met jou gaf wel echt de doorslag die uiteindelijk mij deze stap heeft laten maken 🤩 ✨ Nu aan de slag voor mezelf! Nog steeds iedere dag dankbaar voor het advies wat je me gaf! 🤩🙌🏼"

"Robin is een geweldige vrouw. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ik vond de coachsessies dan ook geweldig, die waren echt heel waardevol! Ik heb de eerste weken hele grote stappen gezet. 
” 

 • Krijgt volle vertrouwen in jezelf krijgen om dit ook daadwerkelijk te durven

 • Een heel concreet beeld van wie jou klant is en hoe je die bereikt

 • Financieel plan, zodat je kan stoppen met je baan in loondienst en echt GAAN voor je droom

 • Ontdekken hoe je op een fijne manier je dienst of product kan promoten en verkopen 

 • Vergroten van je online zichtbaarheid 

 • Het binnenhalen van je (eerste) klanten

 • De eerste grote stappen richting een leven met meer vrijheid, veel meer enthousiasme voor je werk en leven

Hier ga je tijdens het traject mee aan de slag:

Volle vertrouwen in jezelf

en durft je droom te volgen en te werken en leven op JOUW manier

Je leven is positief verandert,

je ervaart meer vrijheid en enthousiasme voor je werk en leven!

In sneltrein vaart stappen gezet met je bedrijf waar jezelf misschien wel jaren over zou doen, nieuwe klanten en een plan om te stoppen met je loondienst baan

1

2

3

 Na het 1-1 traject heb je dit bereikt: 

 • Kick-off via Zoom 30 min, hierin bespreken we het plan voor komende maanden

 • Elke 3 weken een 1-1 sessie van 60 min via Zoom, 4 sessies in totaal, waarin ik je help om concrete stappen te zetten om je bedrijf verder op te zetten, je helpen om te gaan met twijfels en angst en je verder help als je vastloopt. 

 • Wekelijkse digitaal contactmoment en reflectie, zodat je de weken tussen de sessies door ook contact met mij hebt en je hulp kunt vragen als je vastloopt.

 • Na elke 1-1 sessie krijg je opdrachten mee waarmee je aan de slag gaat

 • Gepersonaliseerd traject, volledig gebaseerd op jouw idee, verlangens en behoeften

 • 3 maanden support en begeleiding, zodat je het niet alleen hoeft te doen, ik zal je vol enthousiasme als een cheerleader aanmoedigen, maar ook ondersteunen en advies geven over het zetten van de juiste stappen

 • De mogelijkheid om te connecten met andere startende ondernemers

 • Slechts 3 plekjes beschikbaar!

 • Startdatum begin september

BONUS #1 Online cursus Loslaten angsten & belemmerende overtuigingen van NLP Coach Anaïta Nasser (t.w.v. €47) 

BONUS #2 Online training keuzes maken vanuit je hart (t.w.v. €37) 

BONUS #3 Mini online masterclass 'Laat je niet afleiden - mindful omgaan met Social media' (t.w.v. €19) 

 

 

Dit houdt het praktisch in: 

LQ - Studio Roo - Robin van der Aa | Samantha Bosdijk Photography-16.JPG

Nu van 1797 euro voor 1447 euro excl. BTW

Je kan in 3 termijnen betalen van 483 euro excl. BTW 

(BTW kun je binnen 5 jaar nog terug vragen wanneer je je inschrijft bij de KVK.

Besluit je in 1x te betalen, dan krijgt je €150 extra korting!! Dus totaal €500 korting en betaal je slechts €1297!

 Ben jij er klaar voor om er ECHT voor te gaan? Om voor jezelf te starten, een plan om je baan op te kunnen zeggen en meer vrijheid te krijgen en enthousiasme te ervaren voor je werk en leven!

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit traject geschikt?


Dit traject is voor startende ondernemers en ondernemers-to-be. Het is helemaal voor jou als je voor jezelf wilt starten of al gestart bent, maar je het gevoel hebt dat je maar wat doet en heel graag hulp wilt om je fundament te bouwen en klanten binnen te halen.
Ik ben al even ondernemer, heb ik dan nog iets aan dit traject?


Als jij al best wel wat klantene binnen haalt en al heel blij bent met wat je doet en het al best wel goed gaat, dan heb je er waarschijnlijk niet zoveel aan. Maar als je nog twijfelt of wat je nu doet echt is wat je wilt of je het gevoel hebt dat je maar wat doet en het nog niet echt van de grond komt, dan wel!
Is dit ook iets voor mij als ik naast mijn baan voor mezelf wil starten?


Ja, zeker! Het maakt niet uit of je naast je baan of volledig voor jezelf wilt starten.
Ik heb een andere vraag!


Heb je een vraag die er niet tussen staat? Je kunt me je vraag altijd even mailen via info@robinvanderaa.nl of me mailen om een belgesprek in te plannen.
Wanneer begint het traject?


Je kunt (in overleg) starten wanneer jij wilt.
Moet ik al een concreet idee hebben?


Het is wel fijn als je al een idee hebt. Maar dit hoeft nog niet heel concreet te zijn. Hier kunnen we tijdens het traject mee aan de slag gaan om dit concreet te maken.
Ik vind de investerig spannend/heb het (nu) geld niet


Ik snap heel goed dat het super spannend is. Ik vond dat (en soms nog steeds) ook. Hopelijk voelt de stap al minder spannend doordat je in 3 termijnen kunt betalen. Het is ook goed jezelf af te vragen of het zo dat je het geld echt niet hebt of vind je het vooral heel spannend? Ik weet hoe spannend het kan voelen om zo'n bedrag in jezelf te investeren. Vraag jezelf af wat je diep van binnen het liefst zou willen. Wil jij nog maanden of jaren zelf aankloten en blijven werken in een baan in loondienst waar je niet gleukkig van wordt? Of wil jij 3 maanden lang mijn support en begeleiding, zodat jij je bedrijf kan opzetten en weer enthousiast wordt van je werk én leven? En er iets heel moois voor terug krijgt, namelijk: tijd! Tijd die je nooit meer terug krijgt. Minder tijd besteden in een baan waar je niet gelukkig van wordt en sneller stappen zetten richting het leven dat je wél wilt. Mocht je toch nog twijfelen, weet dat we altijd even kunnen bellen om te kijken of dit de juiste stap voor jou is!