top of page

Ben jij er klaar voor om je droom te volgen, eindelijk je baan in loondienst te kunnen opzeggen om echt voor je bedrijf te gaan? Om stappen te zetten die jouw leven zullen veranderen? Want niet alleen je werk, ook je leven verandert als jij er echt voor durft te gaan. Je ervaart meer vrijheid, kunt dingen op JOUW manier doen en voelt je weer super enthousiast over je werk én leven. Wat natuurlijk invloed heeft op alles: je relaties, je gezondheid, je geluksgevoel, etc. 

Ben jij er voor klaar voor om te stoppen met die baan in loondienst die je zoveel energie kost en te gaan werken en leven op JOUW manier

11695c78-2c19-4f23-91d6-a4cab5b98b8c copy.JPG

Business starter traject
3 maanden 1-1 coaching

 

Dit 3 maanden traject bestaat uit 1-1 coaching volledig aangepast aan jouw specifieke situatie en wat jij nodig hebt. 

Herken je dat je...

Elke dag van 9-18 werken voor een baas voelt als een opgave.

✓ Je baan zou willen opzeggen, maar hoe doe je dat financieel? Het voordeel van je baan is dat je elke maand je huur kan betalen.

✓ Twijfelt en denkt: "kan ik er wel vol voor gaan?" En "Weet ik wel genoeg?”

✓ Je soms laat tegenhouden door meningen van anderen

 Verlangt naar meer vrijheid om dingen op JOUW manier te doen

✓ Je niet echt mensen in je omgeving hebt waar je mee kunt sparren over voor jezelf werken en dat soms best lastig en eenzaam voelt

✓ Zou willen dat je iemand hebt die je de weg wijst, helpt bij het nemen van spannende stappen, je aanmoedigt als je twijfelt of vastloopt en waar je regelmatig kan sparren

Dit is wat jij heel graag wil: 

 • Stoppen met het werk dat je zoveel energie kost 

 • Meer vrijheid ervaren om je eigen tijd in te delen en te werken en leven op een manier die bij JOU past, niet zoals het 'hoort'

 • Weer enthousiast worden van je werk én je leven

 • Volle vertrouwen in jezelf hebben en je niet langer tegen laten houden door angsten of meningen van anderen, maar er echt voor durft te gaan

 • Begeleiding, support en aanmoediging bij het hele proces van alles wat komt kijken bij voor jezelf starten

 • Je zichtbaarheid vergroten, helder wie je helpt en waarmee en hoe je je klanten gaat bereiken

 • 100% voor je bedrijf gaan

"Jeeeej, echt thanks to you heb ik de eerste stappen gezet om voor mezelf te beginnen.👏😍 Ik was anders nog lang niet begonnen waarschijnlijk! 😂”

"Ik heb de trajecten met de prijs erbij na ons gesprek gelijk toegevoegd aan mijn website!! Vet goed idee, mega blij mee. Voel het helemaal. En echt bizar na 1,5 dag al twee nieuwe coachees erbij 🤩🤩 Allebei een traject van €800, dus totaal €1600 verdient!!🤩"

"Robin heeft mij enorm aan het denken gezet, maar twijfel, twijfel, angst en angst... Ik heb diverse gesprekken met haar gehad en besloot voor te gaan! Nu bijna 2 jaar later ben ik zo blij als een kind met een nieuwe ballon. Wat ik heb gekregen was het allerbelangrijkste VRIJHEID. En het allerbelangrijkste ENORM VEEL PLEZIER.

Weer super belangrijk, werken met jonge en enorme enthousiaste mensen, nieuwe inzichten, en ook nog eens nieuwe vrienden. Robin.. dankjewel voor de duw in de rug! Ik heb het gevoel alsof ik een tweede leven gestart ben!!" 

“I did it!! Ik heb ontslag genomen. Zo blij met dit besluit. Het duurde echt te lang. Het gesprek met jou gaf wel echt de doorslag die uiteindelijk mij deze stap heeft laten maken 🤩 ✨ Nu aan de slag voor mezelf! Nog steeds iedere dag dankbaar voor het advies wat je me gaf! 🤩🙌🏼"

"Robin is een geweldige vrouw. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ik vond de coachsessies dan ook geweldig, die waren echt heel waardevol! Ik heb de eerste weken hele grote stappen gezet. 
” 

 • Krijgt volle vertrouwen in jezelf krijgen om dit ook daadwerkelijk te durven

 • Een heel concreet beeld van wie jou klant is en hoe je die bereikt

 • Financieel plan, zodat je kan stoppen met je baan in loondienst en echt GAAN voor je droom

 • Ontdekken hoe je op een fijne manier je dienst of product kan promoten en verkopen 

 • Vergroten van je online zichtbaarheid 

 • Het binnenhalen van je (eerste) klanten

 • De eerste grote stappen richting een leven met meer vrijheid, veel meer enthousiasme voor je werk en leven

Hier ga je tijdens het traject mee aan de slag:

Volle vertrouwen in jezelf

en durft je droom te volgen en te werken en leven op JOUW manier

Je leven is positief verandert,

je ervaart meer vrijheid en enthousiasme voor je werk en leven!

In sneltrein vaart stappen gezet met je bedrijf waar jezelf misschien wel jaren over zou doen, nieuwe klanten en een plan om te stoppen met je loondienst baan

1

2

3

 Na het 1-1 traject heb je dit bereikt: 

 • Kick-off via Zoom 30 min, hierin bespreken we het plan voor komende maanden

 • Elke 3 weken een 1-1 sessie van 60 min via Zoom, 4 sessies in totaal, waarin ik je help om concrete stappen te zetten om je bedrijf verder op te zetten, je helpen om te gaan met twijfels en angst en je verder help als je vastloopt. 

 • Wekelijkse digitaal contactmoment en reflectie, zodat je de weken tussen de sessies door ook contact met mij hebt en je hulp kunt vragen als je vastloopt.

 • Na elke 1-1 sessie krijg je opdrachten mee waarmee je aan de slag gaat

 • Gepersonaliseerd traject, volledig gebaseerd op jouw idee, verlangens en behoeften

 • 3 maanden support en begeleiding, zodat je het niet alleen hoeft te doen, ik zal je vol enthousiasme als een cheerleader aanmoedigen, maar ook ondersteunen en advies geven over het zetten van de juiste stappen

 • De mogelijkheid om te connecten met andere startende ondernemers

 • Slechts 3 plekjes beschikbaar!

 • Startdatum begin september

BONUS #1 Online cursus Loslaten angsten & belemmerende overtuigingen van NLP Coach Anaïta Nasser (t.w.v. €47) 

BONUS #2 Online training keuzes maken vanuit je hart (t.w.v. €37) 

BONUS #3 Mini online masterclass 'Laat je niet afleiden - mindful omgaan met Social media' (t.w.v. €19) 

 

Dit houdt het praktisch in: 

LQ - Studio Roo - Robin van der Aa | Samantha Bosdijk Photography-16.JPG

Nu van 1797 euro voor 1447 euro excl. BTW

Je kan in 3 termijnen betalen van 483 euro excl. BTW 

(BTW kun je binnen 5 jaar nog terug vragen wanneer je je inschrijft bij de KVK.

Besluit je in 1x te betalen, dan krijgt je €150 extra korting!! Dus totaal €500 korting en betaal je slechts €1297!

 Ben jij er klaar voor om er ECHT voor te gaan? Om voor jezelf te starten, een plan om je baan op te kunnen zeggen en meer vrijheid te krijgen en enthousiasme te ervaren voor je werk en leven!

 • Wanneer krijg ik toegang tot de Business Starter Kit?
  Je krijgt direct na aankoop toegang tot de Business Starter Kit Je zult in de eerst 3 weken erna nog een aantal extra video's ontvangen vol met meer tips. Je hebt een jaar toegang tot de leeromgeving waar je de Business Starter Guide & checklist kunt downloaden en de video's en bonussen te vinden zijn.
 • Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt?
  De guide bestaat uit ruim 50 bladzijde, waar je gemiddeld ongeveer 1-1,5 uur mee bezig bent om volledig te lezen. Er zitten verschillende praktische tips in en stappen in, het uitwerken daarvan duurt uiteraard langer en hangt af van hoe intensief je hier zelf mee aan de slag gaat. Er zijn verschillende korte video's met tips waar je totaal ongeveer 30-45 minuten aan kwijt bent. Daarnaast is er nog de checklist, het lezen daarvan duurt 10 minuutjes, maar het regelen/uitzoeken van de praktische dingen kost uiteraard meer tijd. Ook weer afhankelijk per persoon en hoeveel tijd jij hieraan (wilt) besteden.
 • Voor wie is deze cursus geschikt?
  Het programma is bedoeld voor (hoog)gevoelige, ambitieuze vrouwxn* die de lat voor zichzelf mega hoog leggen, behoorlijk perfectionistisch zijn en ook erg streng voor zichzelf. Je hebt regelmatig het gevoel dat de mensen op je werk er elk moment achter kunen komen dat je eigenlijk helemaal niet zo goed bent als ze denken. Ondanks dat er genoeg bewijs is dat je het wél kan. Ook merk je dat je nog niet helemaal jezelf durft zijn. Je voelt je vaak onzeker en twijfelt enorm aan jezelf. Ook maak je je regelmatig druk om wat de mensen in je omgeving ergens van zullen vinden. *Nee, dit it is geen spelfout. De term 'vrouwxn' staat voor mensen met de genderidentiteit vrouw, mensen die zich vrouw voelen en/of mensen die zich niet per se man of vrouw voelen.
 • Wat als ik (naast m'n baan) al voor mezelf begonnen ben? Is dit dan nog iets voor mij?
  Dat ligt aan hoe ver je al bent met het opzetten van je bedrijf. Als je nog hulp kunt gebruiken bij de verschillende stappen die je in de Business Starter Kit doorloopt, zeker weten!
 • Moet ik al een idee hebben voor mijn bedrijf?
  Dat hoeft niet, je kunt ook aan de slag met de kit als je nog niet precies weet wat je wilt doen. Maar de kit helpt je niet bij het ontdekken wat voor bedrijf je zou willen starten (dat kun je leren in de cursus 'Van baan naar voor jezelf beginnen'). Wel helpt het je bij alle stappen om je bedrijf op te zetten als je een idee hebt. Natuurlijk kun je al veel leren en alvast oriënteren over wat er precies allemaal komt kijken bij voor jezelf starten, ook als je nog geen concreet idee hebt.
 • Ik heb een andere vraag!
  Heb je een vraag die er niet tussen staat? Je kunt me je vraag altijd even mailen via info@robinvanderaa.nl
bottom of page