top of page

Ben jij er klaar voor om je droom te volgen en je eigen bedrijf op te zetten

Tijdens dit traject ga je in 3 maanden de basis van je bedrijf opzetten. Je maakt o.a. je aanbod concreet, zet je eerste product of dienst op, ontdekt hoe je deze promoot en je zichtbaarheid vergroot op social media, zodat je je eerste klant(en) aantrekt


 

11695c78-2c19-4f23-91d6-a4cab5b98b8c copy.JPG

Business starter traject
3 maanden 1-1 coaching

 

Dit 3 maanden traject bestaat uit 1-1 coaching volledig aangepast aan jouw specifieke situatie en wat jij nodig hebt. 

Herken je dat je...

✓ Een eigen bedrijf wilt opzetten, maar tegen dingen aanloopt als: hoe doe je dat financieel? Het voordeel van je baan is wel dat je elke maand je huur kan betalen.

✓ Weet wat je wilt gaan doen, maar wilt graag hulp bij het bouwen van een sterke fundering voor je bedrijf 

✓ Starten best wel spannend vindt, continu twijfelt om echt grote stappen te zetten, zoals je aanbod concreet maken en promoten, zichtbaar zijn op Instagram, je eerste klanten binnen halen, etc.

✓ Enorm graag wilt starten, maar je soms overweldigd voelt, want HOE begin je, hoe pak je het aan

Niet weet hoe je aan je eerste klanten komt

Weinig mensen in je omgeving hebt waar je mee kunt sparren over ondernemen of freelancen en dat soms best lastig en eenzaam voelt

✓ Zou willen dat je iemand hebt die je de weg wijst, helpt bij het nemen stappen, je aanmoedigt als je twijfelt of vastloopt en waar je mee kan sparren

Dit is wat jij graag wil: 

 • Je idee concreet maken, zodat je weet wie je helpt en waarmee en hoe je je klanten gaat bereiken

 • ​Je eerste product of dienst opzetten (bijv. je eigen online cursus of workshop)

 • Zelfverzekerd zijn over de prijzen die je vraagt

 • Leren hoe je je product of dienst promoot, zodat je je eerste klant(en) aantrekt

 • Weten waar je op moet letten bij je zichtbaarheid op Instagram

 • Begeleiding, support en aanmoediging bij het hele proces van alles wat komt kijken en de uitdagingen bij voor jezelf starten

 • Volle vertrouwen in jezelf hebben en je niet langer tegen laten houden door angsten of meningen van anderen, maar er echt voor durft te gaan

 • Een duidelijk stappenplan voor de komende maanden 

Voel je dat dit iets voor jou is? Plan een vrijblijvende match call in om even kennis te maken en te ontdekken of dit de juiste stap voor jou is!

Review Lizet.jpeg
Screen Shot 2021-08-25 at 10.15.48.png
Screen Shot 2021-08-25 at 10.35.54.png

“I did it!! Ik heb ontslag genomen. Zo blij met dit besluit. Het duurde echt te lang. Het gesprek met jou gaf wel echt de doorslag die uiteindelijk mij deze stap heeft laten maken 🤩 ✨ Nu aan de slag voor mezelf! Nog steeds iedere dag dankbaar voor het advies wat je me gaf! 🤩🙌🏼” 

 • Het opzetten van je (eerste) product of dienst 

 • Volle vertrouwen in jezelf krijgen om dit ook daadwerkelijk te durven

 • Een heel concreet beeld van wie jou klant is en hoe je die bereikt

 • Ontdekken hoe je op een fijne manier je dienst of product kan promoten en verkopen 

 • Vergroten van je online zichtbaarheid 

 • Het binnenhalen van je eerste klant(en)

 • De eerste grote stappen richting een leven met meer vrijheid, veel meer enthousiasme voor je werk en leven

Hier ga je tijdens het traject mee aan de slag:

 Over Robin

Als coach voor startende ondernemers en ondernemers-to-be help ik vrouwen bij het opzetten van hun eigen bedrijf. 

 

4 jaar geleden voelde ik me doodongelukkig in mijn baan in loondienst. Ik besloot de sprong in het diepe te wagen, zegde m’n fulltime baan op en startte voor mezelf. En wauw, wat is mijn leven sindsdien verandert! Ik ervaar zoveel meer vrijheid en enthousiasme voor m'n werk én leven. Ik had nooit gedacht dat ik een 'ondernemer' was, maar als ik iets ontdekt heb is dat je alles kunt leren. 

 

Inmiddels weet ik alles over het opzetten van een dienst of product, hoe je deze promoot en over zichtbaar zijn en klanten aantrekken via social media. Maar ook welke aspecten nu echt belangrijk zijn bij het bouwen van je bedrijf. Ik deed eerst alles op gevoel, dat werkte niet, inmiddels werk ik daarom echt met een hele strategie. Ik heb dingen gedaan, die ik - toen ik nog in loondienst werkte - nooit had durven dromen: samengewerkt met toffe opdrachtgevers en geweldige vrouwen mogen helpen bij het ontdekken wat ze willen en daarmee voor zichzelf te starten, gesproken op events, super veel inspirerende mensen ontmoet en zelfs nieuwe vriendschappen gekregen. Ik heb mijn eigen workshops gegeven, mijn eigen cursussen en programma's ontwikkeld. Dat gun ik anderen vrouwen ook en daarom help hun bij het opzetten van hun eigen bedrijf

08035561-f773-43f2-90d6-54df173565de.JPG

Voor wie is dit traject?

Dit traject is voor startende ondernemers tussen de 0-1 jaar bezig zijn. Het is geschikt als je net gestart bent, nu vastloopt en je overweldigd voelt door alle stappen. Maar dit traject is ook heel geschikt als je nog niet bent ingeschreven bij de KVK, maar weet wat je wilt gaan doen en (naast) je baan voor jezelf wilt starten. Het is een gepersonaliseerd traject waarbij we samen kijken naar waar jij behoefte aan hebt komende maanden. 

Volle vertrouwen in jezelf

en durft je droom te volgen en te werken en leven op JOUW manier

Je leven is positief verandert,

je ervaart meer vrijheid en enthousiasme voor je werk en leven!

Een kickstart gemaakt met je bedrijf, 

een concreet product of dienst en je eerste klant(en)

1

2

3

 Na het 1-1 traject heb je dit bereikt: 

 • Kick-off via Zoom 1 uur, hierin bespreken we het plan voor komende maanden

 • Elke 3 weken een 1-1 sessie van 60 min via Zoom, 4 sessies in totaal, waarin ik je help grote stappen te zetten met voor jezelf starten en om te gaan met twijfels en angst en je verder help als je vastloopt. 

 • Wekelijkse al je vragen stellen & support van mij via een digitaal contactmoment, zodat je de weken tussen de sessies door ook contact met mij hebt en je hulp kunt vragen als je vastloopt.

 • Na elke 1-1 sessie krijg je opdrachten mee waarmee je aan de slag gaat

 • Gepersonaliseerd traject, volledig gebaseerd op jouw idee, verlangens en behoeften

 • 3 maanden support en begeleiding, zodat je het niet alleen hoeft te doen, ik zal je vol enthousiasme als een cheerleader aanmoedigen, maar ook ondersteunen en advies geven over het zetten van de juiste stappen

 • De mogelijkheid om te connecten met andere startende ondernemers

 • Startdatum in overleg

BONUS #1 Kickstart je Instagram Training door Instagram expert

Tara van der Ven (t.w.v €77)

BONUS #2 Online mini-training keuzes maken vanuit je hart (t.w.v. €27) 

BONUS #3 Mini online masterclass 'Laat je niet afleiden - mindful omgaan met Social media' (t.w.v. €19) 

BONUS #4 Online cursus 'Van baan naar voor jezelf beginnen' (t.w.v. €97)

BONUS #5 Online cursus Loslaten angsten & belemmerende overtuigingen van NLP Coach Anaïta Nasser (t.w.v. €47) 

 

Dit houdt het praktisch in: 

LQ - Studio Roo - Robin van der Aa | Samantha Bosdijk Photography-16.JPG

Prijs: 1797 euro excl. BTW*
Je kan ook in 3 termijnen betalen van 483 euro excl. BTW


*De BTW kun je (binnen 5 jaar) terug vragen wanneer je je inschrijft bij de KVK.

 

 Ben jij er klaar voor om er ECHT voor te gaan? Om een kickstart te maken met je bedrijf, zodat je uiteindelijk meer vrijheid en enthousiasme voor je werk & leven kunt ervaren!

 In de match call maken we even kennis. Het is fijn voor zowel jou als mij om te kijken of dit de juiste stap voor jou is, omdat we intensief gaan samenwerken is het fijn als er een wederzijdse klik is.

 • Wanneer krijg ik toegang tot de Business Starter Kit?
  Je krijgt direct na aankoop toegang tot de Business Starter Kit Je zult in de eerst 3 weken erna nog een aantal extra video's ontvangen vol met meer tips. Je hebt een jaar toegang tot de leeromgeving waar je de Business Starter Guide & checklist kunt downloaden en de video's en bonussen te vinden zijn.
 • Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt?
  De guide bestaat uit ruim 50 bladzijde, waar je gemiddeld ongeveer 1-1,5 uur mee bezig bent om volledig te lezen. Er zitten verschillende praktische tips in en stappen in, het uitwerken daarvan duurt uiteraard langer en hangt af van hoe intensief je hier zelf mee aan de slag gaat. Er zijn verschillende korte video's met tips waar je totaal ongeveer 30-45 minuten aan kwijt bent. Daarnaast is er nog de checklist, het lezen daarvan duurt 10 minuutjes, maar het regelen/uitzoeken van de praktische dingen kost uiteraard meer tijd. Ook weer afhankelijk per persoon en hoeveel tijd jij hieraan (wilt) besteden.
 • Voor wie is deze cursus geschikt?
  Het programma is bedoeld voor (hoog)gevoelige, ambitieuze vrouwxn* die de lat voor zichzelf mega hoog leggen, behoorlijk perfectionistisch zijn en ook erg streng voor zichzelf. Je hebt regelmatig het gevoel dat de mensen op je werk er elk moment achter kunen komen dat je eigenlijk helemaal niet zo goed bent als ze denken. Ondanks dat er genoeg bewijs is dat je het wél kan. Ook merk je dat je nog niet helemaal jezelf durft zijn. Je voelt je vaak onzeker en twijfelt enorm aan jezelf. Ook maak je je regelmatig druk om wat de mensen in je omgeving ergens van zullen vinden. *Nee, dit it is geen spelfout. De term 'vrouwxn' staat voor mensen met de genderidentiteit vrouw, mensen die zich vrouw voelen en/of mensen die zich niet per se man of vrouw voelen.
 • Wat als ik (naast m'n baan) al voor mezelf begonnen ben? Is dit dan nog iets voor mij?
  Dat ligt aan hoe ver je al bent met het opzetten van je bedrijf. Als je nog hulp kunt gebruiken bij de verschillende stappen die je in de Business Starter Kit doorloopt, zeker weten!
 • Moet ik al een idee hebben voor mijn bedrijf?
  Dat hoeft niet, je kunt ook aan de slag met de kit als je nog niet precies weet wat je wilt doen. Maar de kit helpt je niet bij het ontdekken wat voor bedrijf je zou willen starten (dat kun je leren in de cursus 'Van baan naar voor jezelf beginnen'). Wel helpt het je bij alle stappen om je bedrijf op te zetten als je een idee hebt. Natuurlijk kun je al veel leren en alvast oriënteren over wat er precies allemaal komt kijken bij voor jezelf starten, ook als je nog geen concreet idee hebt.
 • Ik heb een andere vraag!
  Heb je een vraag die er niet tussen staat? Je kunt me je vraag altijd even mailen via info@robinvanderaa.nl
bottom of page