Ben jij er klaar voor om je droom te volgen en je eigen bedrijf op te zetten

Tijdens dit traject ga je in 3 maanden de basis van je bedrijf opzetten. Je maakt o.a. je aanbod concreet, zet je eerste product of dienst op, ontdekt hoe je deze promoot en je zichtbaarheid vergroot op social media, zodat je je eerste klant(en) aantrekt


 

11695c78-2c19-4f23-91d6-a4cab5b98b8c copy.JPG

Business starter traject
3 maanden 1-1 coaching

 

Dit 3 maanden traject bestaat uit 1-1 coaching volledig aangepast aan jouw specifieke situatie en wat jij nodig hebt. 

Herken je dat je...

✓ Een eigen bedrijf wilt opzetten, maar tegen dingen aanloopt als: hoe doe je dat financieel? Het voordeel van je baan is wel dat je elke maand je huur kan betalen.

✓ Weet wat je wilt gaan doen, maar wilt graag hulp bij het bouwen van een sterke fundering voor je bedrijf 

✓ Starten best wel spannend vindt, continu twijfelt om echt grote stappen te zetten, zoals je aanbod concreet maken en promoten, zichtbaar zijn op Instagram, je eerste klanten binnen halen, etc.

✓ Enorm graag wilt starten, maar je soms overweldigd voelt, want HOE begin je, hoe pak je het aan

Niet weet hoe je aan je eerste klanten komt

Weinig mensen in je omgeving hebt waar je mee kunt sparren over ondernemen of freelancen en dat soms best lastig en eenzaam voelt

✓ Zou willen dat je iemand hebt die je de weg wijst, helpt bij het nemen stappen, je aanmoedigt als je twijfelt of vastloopt en waar je mee kan sparren

Dit is wat jij graag wil: 

 • Je idee concreet maken, zodat je weet wie je helpt en waarmee en hoe je je klanten gaat bereiken

 • ​Je eerste product of dienst opzetten (bijv. je eigen online cursus of workshop)

 • Zelfverzekerd zijn over de prijzen die je vraagt

 • Leren hoe je je product of dienst promoot, zodat je je eerste klant(en) aantrekt

 • Weten waar je op moet letten bij je zichtbaarheid op Instagram

 • Begeleiding, support en aanmoediging bij het hele proces van alles wat komt kijken en de uitdagingen bij voor jezelf starten

 • Volle vertrouwen in jezelf hebben en je niet langer tegen laten houden door angsten of meningen van anderen, maar er echt voor durft te gaan

 • Een duidelijk stappenplan voor de komende maanden 

Voel je dat dit iets voor jou is? Plan een vrijblijvende match call in om even kennis te maken en te ontdekken of dit de juiste stap voor jou is!

Review Lizet.jpeg
Screen Shot 2021-08-25 at 10.15.48.png
Screen Shot 2021-08-25 at 10.35.54.png

“I did it!! Ik heb ontslag genomen. Zo blij met dit besluit. Het duurde echt te lang. Het gesprek met jou gaf wel echt de doorslag die uiteindelijk mij deze stap heeft laten maken 🤩 ✨ Nu aan de slag voor mezelf! Nog steeds iedere dag dankbaar voor het advies wat je me gaf! 🤩🙌🏼” 

 • Het opzetten van je (eerste) product of dienst 

 • Volle vertrouwen in jezelf krijgen om dit ook daadwerkelijk te durven

 • Een heel concreet beeld van wie jou klant is en hoe je die bereikt

 • Ontdekken hoe je op een fijne manier je dienst of product kan promoten en verkopen 

 • Vergroten van je online zichtbaarheid 

 • Het binnenhalen van je eerste klant(en)

 • De eerste grote stappen richting een leven met meer vrijheid, veel meer enthousiasme voor je werk en leven

Hier ga je tijdens het traject mee aan de slag:

 Over Robin

Als coach voor startende ondernemers en ondernemers-to-be help ik vrouwen bij het opzetten van hun eigen bedrijf. 

 

4 jaar geleden voelde ik me doodongelukkig in mijn baan in loondienst. Ik besloot de sprong in het diepe te wagen, zegde m’n fulltime baan op en startte voor mezelf. En wauw, wat is mijn leven sindsdien verandert! Ik ervaar zoveel meer vrijheid en enthousiasme voor m'n werk én leven. Ik had nooit gedacht dat ik een 'ondernemer' was, maar als ik iets ontdekt heb is dat je alles kunt leren. 

 

Inmiddels weet ik alles over het opzetten van een dienst of product, hoe je deze promoot en over zichtbaar zijn en klanten aantrekken via social media. Maar ook welke aspecten nu echt belangrijk zijn bij het bouwen van je bedrijf. Ik deed eerst alles op gevoel, dat werkte niet, inmiddels werk ik daarom echt met een hele strategie. Ik heb dingen gedaan, die ik - toen ik nog in loondienst werkte - nooit had durven dromen: samengewerkt met toffe opdrachtgevers en geweldige vrouwen mogen helpen bij het ontdekken wat ze willen en daarmee voor zichzelf te starten, gesproken op events, super veel inspirerende mensen ontmoet en zelfs nieuwe vriendschappen gekregen. Ik heb mijn eigen workshops gegeven, mijn eigen cursussen en programma's ontwikkeld. Dat gun ik anderen vrouwen ook en daarom help hun bij het opzetten van hun eigen bedrijf

08035561-f773-43f2-90d6-54df173565de.JPG

Voor wie is dit traject?

Dit traject is voor startende ondernemers tussen de 0-1 jaar bezig zijn. Het is geschikt als je net gestart bent, nu vastloopt en je overweldigd voelt door alle stappen. Maar dit traject is ook heel geschikt als je nog niet bent ingeschreven bij de KVK, maar weet wat je wilt gaan doen en (naast) je baan voor jezelf wilt starten. Het is een gepersonaliseerd traject waarbij we samen kijken naar waar jij behoefte aan hebt komende maanden. 

Volle vertrouwen in jezelf

en durft je droom te volgen en te werken en leven op JOUW manier

Je leven is positief verandert,

je ervaart meer vrijheid en enthousiasme voor je werk en leven!

Een kickstart gemaakt met je bedrijf, 

een concreet product of dienst en je eerste klant(en)

1

2

3

 Na het 1-1 traject heb je dit bereikt: 

 • Kick-off via Zoom 30 min, hierin bespreken we het plan voor komende maanden

 • Elke 3 weken een 1-1 sessie van 60 min via Zoom, 4 sessies in totaal, waarin ik je help grote stappen te zetten met voor jezelf starten en om te gaan met twijfels en angst en je verder help als je vastloopt. 

 • Wekelijkse al je vragen stellen & support van mij via een digitaal contactmoment, zodat je de weken tussen de sessies door ook contact met mij hebt en je hulp kunt vragen als je vastloopt.

 • Na elke 1-1 sessie krijg je opdrachten mee waarmee je aan de slag gaat

 • Gepersonaliseerd traject, volledig gebaseerd op jouw idee, verlangens en behoeften

 • 3 maanden support en begeleiding, zodat je het niet alleen hoeft te doen, ik zal je vol enthousiasme als een cheerleader aanmoedigen, maar ook ondersteunen en advies geven over het zetten van de juiste stappen

 • De mogelijkheid om te connecten met andere startende ondernemers

 • Startdatum wanneer het jou uitkomt, op dit moment 3 plekken beschikbaar!

BONUS #1 Online cursus Loslaten angsten & belemmerende overtuigingen van NLP Coach Anaïta Nasser (t.w.v. €47) 

BONUS #2 Online training keuzes maken vanuit je hart (t.w.v. €37) 

BONUS #3 Mini online masterclass 'Laat je niet afleiden - mindful omgaan met Social media' (t.w.v. €19) 

BONUS #4 Online cursus 'Van baan naar voor jezelf beginnen' (t.w.v. €47)

 

 

Dit houdt het praktisch in: 

LQ - Studio Roo - Robin van der Aa | Samantha Bosdijk Photography-16.JPG

Nu van 1797 euro voor 1447 euro excl. BTW

Je kan in 3 termijnen betalen van 483 euro excl. BTW 

(De BTW kun je binnen 5 jaar nog terug vragen wanneer je je inschrijft bij de KVK.)

Besluit je in 1x te betalen, dan krijg je €150 extra korting en betaal je maar 1297 euro. Totaal dus €500 korting!!

 Ben jij er klaar voor om er ECHT voor te gaan? Om je bedrijf op te zetten en meer vrijheid te krijgen en enthousiasme te ervaren voor je werk en leven!

 In de match call maken we even kennis. Het is fijn voor zowel jou als mij om te kijken of dit de juiste stap voor jou is, omdat we intensief gaan samenwerken is het fijn als er een wederzijdse klik is.

Belangrijke sidenote:

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit traject geschikt?


Dit traject is helemaal voor jou als je voor jezelf wilt starten of al net gestart bent, maar je het gevoel hebt dat je maar wat doet en heel graag hulp wilt om je fundament te bouwen en klanten binnen te halen.
Ik ben startende ondernemer, heb ik dan nog iets aan dit traject?


Als jij helemaal blij bent met wat je doet en het al best wel goed gaat, dan heb je er waarschijnlijk niet zoveel aan. Maar als je nog twijfelt of wat je nu doet echt is wat je wilt of je het gevoel hebt dat je maar wat doet en het nog niet echt van de grond komt, dan wel!
Is dit ook iets voor mij als ik naast mijn baan voor mezelf wil starten?


Ja, zeker! Het maakt niet uit of je naast je baan of volledig voor jezelf wilt starten.
Ik heb een andere vraag!


Heb je een vraag die er niet tussen staat? Je kunt me je vraag altijd even mailen via info@robinvanderaa.nl of me mailen om een belgesprek in te plannen.
Wanneer begint het traject?


Je kunt (in overleg) starten wanneer jij wilt.
Moet ik al een concreet idee hebben?


Het is wel fijn als je al een idee hebt. Maar dit hoeft nog niet heel concreet te zijn. Hier kunnen we tijdens het traject mee aan de slag gaan om dit concreet te maken.
Ik vind de investerig spannend/ik heb het geld (nu) niet


Ik snap heel goed dat het super spannend is. Ik vond dat (en soms nog steeds) ook. Hopelijk voelt de stap al minder spannend doordat je in 3 termijnen kunt betalen. Het is ook goed jezelf af te vragen of het zo dat je het geld echt niet hebt of vind je het vooral heel spannend? Ik weet hoe spannend het kan voelen om zo'n bedrag in jezelf te investeren. Vraag jezelf af wat je diep van binnen het liefst zou willen. Wil jij nog maanden of jaren zelf aankloten en blijven werken in een baan in loondienst waar je niet gleukkig van wordt? Of wil jij 3 maanden lang mijn support en begeleiding, zodat jij je bedrijf kan opzetten en weer enthousiast wordt van je werk én leven? En er iets heel moois voor terug krijgt, namelijk: tijd! Tijd die je nooit meer terug krijgt. Minder tijd besteden in een baan waar je niet gelukkig van wordt en sneller stappen zetten richting het leven dat je wél wilt. Mocht je toch nog twijfelen, weet dat we altijd even kunnen bellen om te kijken of dit de juiste stap voor jou is!