top of page

De kit die je helpt om in 6 stappen om voor jezelf te starten

LQ - Studio Roo - Robin van der Aa | Samantha Bosdijk Photography-16.JPG

Business Starter Kit

Zit je er al langer aan te denken om voor jezelf te starten? Maar weet je niet waar je moet beginnen of voel je je overweldigd door wat er allemaal bij komt kijken?

 

De Business Starter kit heeft alles wat je nodig hebt om op een simpele manier voor jezelf te starten, zodat je in een week al je eigen bedrijf kan opzetten, waardoor je veel tijd & energie bespaart en al sneller je eerste klanten aantrekt.

Alleen nog vandaag beschikbaar
Van €67 voor €47

Wat houdt de Business Starter Kit precies in? 

Beige New Product Mockup Now Available Facebook Post.png
E-book 5 belangrijkste stappen ondernemen (2).png

Deze kit heeft alles wat je nodig hebt om in korte tijd je eigen bedrijf op te zetten. Het bestaat uit een uitgebreide handleiding die je in 5 stappen helpt bij het opzetten van je bedrijf, video's met extra info & tips en een checklist voor het regelen van praktische zaken.

Screen Shot 2022-11-25 at 13.03.47.png

"Jeeeej, echt thanks to you heb ik de eerste stappen gezet om voor mezelf te beginnen.👏😍 Ik was anders nog lang niet begonnen waarschijnlijk! 😂”

Screen Shot 2022-11-25 at 13.04.17.png

“Zodra ik beter ben neem ik ontslag bij m’n huidige werkgever en spring ik in het diepe. En eerlijk?  I’M SO EXCITED. ✨ Daar wil ik je echt voor bedanken!” 

Screen Shot 2022-11-25 at 13.06.40.png

Waar helpt deze kit je bij? 

Je weet hoe je in 1 week (ja, dat kan echt) de basis van je business opzet en je aanbod online kunt hebben

Je leert wat veel gemaakte fouten zijn bij startende ondernemers, zodat jij die kunt voorkomen

Je snapt wat er allemaal bij ondernemen komt kijken & welke praktische zaken je moet regelen, zoals: verzekeringen, zakelijke rekening, inschrijven bij de Kamer van Koophandel etc.

Je krijgt meer inzicht in welke kosten je hebt als ondernemer & over hoe het precies werkt met administratie + tips voor handige tools die je hierbij kunnen helpen

 

Helpt je bij het bepalen van je product of dienst met de juiste prijs en leert je hoe je deze promoot en verkoopt aan jouw doelgroep via social media

Je leert hoe je je product of dienst op een simpele manier kunt verkopen zonder dat je zelfs een (eigen) website nodig hebt

Helpt je bij hoe je aan je eerste klanten komt

Je leert wat de voor- en nadelen zijn van naast je baan voor jezelf starten of volledig voor jezelf starten

 

Ook helpt de kit je hoe je omgaat met angsten, onzekerheid en twijfels die bij het starten met ondernemen komen kijken, zoals: of het wel lukt, je dit wel kan en je er wel geld mee kunt verdienen

De starters kit is iets voor jou als je: 

 • Er (al langere tijd) over twijfelt om (naast je baan) voor jezelf te starten. Maar niet weet waar je moet beginnen, wat er allemaal bij komt kijken of het spannend vindt

 • Meer vrijheid wilt ervaren om je eigen tijd in te delen

 • Wilt voorkomen dat je maanden aan het ploeteren bent en mega veel tijd en energie steekt in dingen die niet echt belangrijk zijn, (zoals een logo, huisstijl en website) maar nog geen geld verdient

 • Je wilt leren hoe je je eigen bedrijf op een simpele manier opzet, zodat je energie en tijd bespaart

 • Je niet langer wil laten tegenhouden door je eigen onzekerheid en twijfels, zoals: 'kan ik dit wel? Kunnen anderen dit niet beter?' 'Kan ik m'n geld hier wel mee verdienen'

Wie is Robin?

Ik ben Robin en jarenlang niet echt lekker in m'n vel gezeten en begreep niet goed waarom. Ik had een prima baan, maar ik werd er doodongelukkig van. Ik dacht regelmatig: is dit het nou?  Is dit hoe de rest van mijn leven eruit zal zien? 

5 dagen in de week lange dagen werken, ’s avonds gesloopt zijn, dan eindelijk weekend en na 2 dagen was het alweer maandag en begon de week opnieuw

Ik voelde me zwak en anders. Ik dacht vaak: waarom kan ik niet gewoon blij zijn? Iedereen lijkt fulltime werken voor een baas prima te vinden. Waarom ik dan niet? 

Ik besloot de sprong in het diepe te wagen, ik zegde m’n fulltime baan op en ging reizen. Ik realiseerde me dat ik niet langer wilde meerennen in de dagelijkse ratrace en vastzitten in een loondienst baan. Ik wilde meer vrijheid, mijn eigen tijd kunnen indelen en op mijn eigen tempo werken. En besloot voor mezelf te beginnen.

Door mijn hooggevoeligheid en als projector (mijn Human Design) heb ik afgelopen 5 jaar geleerd hoe ik moet ondernemen met minder energie. Dit zorgde ervoor dat ik heb ontdekt hoe ik meer kan bereiken in minder tijd. Ik leerde om mijn enorme perfectionisme volledig los te laten en ontdekte welke dingen wel en niet echt belangrijk is om je bedrijf te runnen. Ik weet inmiddels waar je je het best op kan focussen.

 

En dat deel ik graag met jou, zodat jij ook voor jezelf kunt starten en je eigen tijd kan indelen en kan werken op jou tempo!

Robin van der Aa _ Samantha Bosdijk Phot

"Door Robin ben ik extra gedreven om iets voor mezelf te starten en om mijn plannen echt te gaan uitvoeren. Ik geloof nu zo sterk dat het ook anders kan. Ik ga laten zien dat het anders kan. 🔥🔥 Super bedankt voor dat extra zetje dat ik nodig had!!"

Vanmiddag naar het KvK geweest om mijn eenmanszaak in te schrijven! Ik ben de trotse eigenaresse van De TassenKas! Echt een aanrader om deze curus te volgen als je je niet goed voelt in je baan en erover denkt voor jezelf te starten.”

Screen Shot 2022-11-25 at 13.06.06.png
Screen Shot 2022-11-25 at 13.06.27.png

Dit zijn de 6 belangrijkste stappen waar mee je aan de slag gaat:

1: Weten aan wie je verkoopt (je doelgroep bepalen)

 

2: Helder hebben wat je verkoopt (je product of dienst concreet maken)

3: Een plek hebben om je product/dienst te verkopen (hoe je een sterke 'salespagina' voor je product of dienst creëert)

4: Zorgen voor een manier om betaald te krijgen (je inschrijven bij de KVK)

 

5: Je dienst/product onder de aandacht van je doelgroep krijgen (lanceren via social media)

6: Praktische zaken die je moet regelen

 • Business Starter Guide: een uitgebreide handleiding vol praktische tips & tools (50+ pagina's)

 • Verschillende video's vol waardevolle tips & inspiratie

 • Een checklist & uitgebreide info over alle praktische dingen die je moet regelen

 • De Business Starter Guide & checklist zijn pdf's & dus voor altijd van jou 

 • Je krijgt een jaar lang toegang tot de extra video's (en bonussen)

 • Direct toegang

BONUS #1 Visualisatie belemmerende overtuigingen loslaten (t.w.v. €15)

BONUS #2 Let’s talk business exclusieve podcast serie: vol tips & tricks van vrouwelijke ondernemers die van hun passie hun werk maakte (t.w.v. €99)

BONUS #3 Mini masterclass 'Voor jezelf starten in onzekere tijden' (t.w.v. €19)

 

Dit houdt het praktisch in: 

LQ%252520-%252520Studio%252520Roo%252520

Van €67 voor €47

 • Wanneer krijg ik toegang tot de Business Starter Kit?
  Je krijgt direct na aankoop toegang tot de Business Starter Kit Je zult in de eerst 3 weken erna nog een aantal extra video's ontvangen vol met meer tips. Je hebt een jaar toegang tot de leeromgeving waar je de Business Starter Guide & checklist kunt downloaden en de video's en bonussen te vinden zijn.
 • Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt?
  De guide bestaat uit ruim 50 bladzijde, waar je gemiddeld ongeveer 1-1,5 uur mee bezig bent om volledig te lezen. Er zitten verschillende praktische tips in en stappen in, het uitwerken daarvan duurt uiteraard langer en hangt af van hoe intensief je hier zelf mee aan de slag gaat. Er zijn verschillende korte video's met tips waar je totaal ongeveer 30-45 minuten aan kwijt bent. Daarnaast is er nog de checklist, het lezen daarvan duurt 10 minuutjes, maar het regelen/uitzoeken van de praktische dingen kost uiteraard meer tijd. Ook weer afhankelijk per persoon en hoeveel tijd jij hieraan (wilt) besteden.
 • Voor wie is deze cursus geschikt?
  Het programma is bedoeld voor (hoog)gevoelige, ambitieuze vrouwxn* die de lat voor zichzelf mega hoog leggen, behoorlijk perfectionistisch zijn en ook erg streng voor zichzelf. Je hebt regelmatig het gevoel dat de mensen op je werk er elk moment achter kunen komen dat je eigenlijk helemaal niet zo goed bent als ze denken. Ondanks dat er genoeg bewijs is dat je het wél kan. Ook merk je dat je nog niet helemaal jezelf durft zijn. Je voelt je vaak onzeker en twijfelt enorm aan jezelf. Ook maak je je regelmatig druk om wat de mensen in je omgeving ergens van zullen vinden. *Nee, dit it is geen spelfout. De term 'vrouwxn' staat voor mensen met de genderidentiteit vrouw, mensen die zich vrouw voelen en/of mensen die zich niet per se man of vrouw voelen.
 • Wat als ik (naast m'n baan) al voor mezelf begonnen ben? Is dit dan nog iets voor mij?
  Dat ligt aan hoe ver je al bent met het opzetten van je bedrijf. Als je nog hulp kunt gebruiken bij de verschillende stappen die je in de Business Starter Kit doorloopt, zeker weten!
 • Moet ik al een idee hebben voor mijn bedrijf?
  Dat hoeft niet, je kunt ook aan de slag met de kit als je nog niet precies weet wat je wilt doen. Maar de kit helpt je niet bij het ontdekken wat voor bedrijf je zou willen starten (dat kun je leren in de cursus 'Van baan naar voor jezelf beginnen'). Wel helpt het je bij alle stappen om je bedrijf op te zetten als je een idee hebt. Natuurlijk kun je al veel leren en alvast oriënteren over wat er precies allemaal komt kijken bij voor jezelf starten, ook als je nog geen concreet idee hebt.
 • Ik heb een andere vraag!
  Heb je een vraag die er niet tussen staat? Je kunt me je vraag altijd even mailen via info@robinvanderaa.nl
bottom of page