top of page

1-1 coaching traject

LQ%2520-%2520Studio%2520Roo%2520-%2520Ro

Wil jij een leven dat 100% bij jou past, los van alle verwachtingen van je omgeving en de maatschappij? Merk je dat je regelmatig aan jezelf twijfelt en niet lekker in je vel zit. Je mag gaan leven 100% op jouw eigen voorwaarden!

 

Merk je dat je daar alleen niet helemaal uitkomt en zou daarom graag aan de slag willen gaan met een coach? Tijdens het 1-1 coaching traject ga ik je helpen jouw vuurtje weer te laten branden. Zodat je je zelfverzekerd voelt, weet wat je nodig hebt om een leven te krijgen dat 100% bij jou past. 

Herken je dit?

Volgens het ‘plaatje’ heb je best een leuk leven. Je bent ambitieus, hebt een prima baan en misschien ook een druk sociaal leven. Mensen om je heen vinden dat je ‘zo lekker bezig bent’, maar zo voelt het vaak niet. Je zit niet echt lekker in je vel, je hebt het gevoel dat je vast loopt en denkt regelmatig: ‘is dit het nou? Is dit hoe de rest van mijn leven eruit zal zien?’ en 'help, ik weet niet wat ik dán wil doen!'

 • Je werkt je elke maand kapot om alles te kunnen betalen, je weet dat het anders kan, maar hebt geen idee hoe!

 • Je wilt graag ander werk, misschien zelfs voor jezelf beginnen, maar je weet niet goed hoe en wat.

 • Je piekert veel en hebt last van dingen als weinig energie, hoofdpijn, moeheid, je gehaast en onrustig voelen

 • Je hebt vaak het gevoel dat anderen heel lekker bezig zijn en je dus gewoon moet doorknallen en niet zeuren

 • Je twijfelt vaak aan jezelf

 • Je bent vaak best wel hard voor jezelf en legt de lat enorm hoog

 • Je bent hooggevoelig

 • Je wilt graag alles goed doen en anderen niet teleurstellen (soms ten koste van jezelf). 

 • Je vind het lastig om ‘nee’ te zeggen en bent gevoelig voor de mening van anderen

 • Je staat altijd ‘aan’ en je agenda staat vol met werk en privé afspraken 

 • Je weet wat er veel meer in je zit en je veel meer uit het leven kunt halen, maar hebt geen idee hoe?!

Meer dan 3 keer 'ja'? Dat kan echt anders!

over robin

Ik ben Robin en jarenlang niet echt lekker in m'n vel gezeten en begreep niet goed waarom. Ik had volgens het plaatje een leuk leven: een onwijs creatieve opleiding gedaan, een prima baan en een druk sociaal leven. Maar ik dacht regelmatig: is dit het nou? 5 dagen in de week lange dagen werken, m'n weekend volproppen en weer opnieuw beginnen. Ik wilde zo flexibel mogelijk zijn, wat me veel stress opleverde, maar ik dacht dat dat er nu eenmaal bij hoorde.  Ik verlangde ernaar dat iedereen me leuk en aardig vond. Ik was heel druk met van alles en nog wat, omdat ik dan het gevoel kreeg dat ik belangrijk en succesvol was. 

Maar ik vond het verschrikkelijk om zo druk te zijn en zoveel stress te hebben. Ik realiseerde me dat ik niet gemaakt ben om 40 uur per week te werken en mijn week vol te plannen. Ik was continu bezig met wat anderen van mij vonden en wat anderen deden i.p.v. te kijken naar wat ik belangrijk en leuk vond. 

Ik besloot voor mezelf te beginnen en mijn leven op MIJN manier te leven. Hoe? Door niet méér maar juist minder te gaan doen, ik stopte met fulltime werken, leerde goed naar mijn lichaam te luisteren, mijn intuïtie te volgen en te durven kiezen voor mezelf en waar ik gelukkig van wordt. En vooral ook al die meningen en verwachtingen van anderen los te laten, want daar werd ik niet gelukkig van. Een leven dat echt bij jou past. Dat gun ik jou ook! 

 

Omdat ik zelf zolang het gevoel heb gehad vast te zitten in 9-tot-5-baan, in een leven waar ik niet gelukkig van werd, wil ik ambitieuze, hooggevoelige vrouwxn als helpen alles uit hun leven te halen, zonder aan zichzelf voorbij te rennen!

Robin van der Aa _ Samantha Bosdijk Phot

"Door Robin voelde ik mij extra gedreven om iets voor mezelf te starten! Ze gaf die extra zet en bevestiging die ik nodig had om de volgende stappen te zetten." - Anne 

"Robin is een geweldige vrouw. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ik vond de 1-1 sessies dan ook geweldig, die waren echt heel waardevol! Ik heb de eerste weken hele grote stappen gezet. Ik was namelijk heel streng voor mezelf.

 

Ik heb ontdekt welke blokkades ik heb en dat ik echt minder streng voor mezelf mag zijn. Ik ben tot het  inzicht  gekomen waar ik goed in ben. Ook luister ik meer naar de signalen van mijn lichaam.

 

Als coach luistert Robin goed en weet ze rake vragen te stellen die ik mezelf niet durfde te stellen. Je merkt dat ze haar volledige aandacht op jou richt. Hierdoor voelde ik mij tijdens het gehele programma op mijn gemak bij haar. Dit werd versterkt doordat ze feedback gaf zonder te oordelen. Dankzij haar durfde ik mezelf helemaal open te stellen. Dat was het grootste cadeau wat ik mezelf kon geven tijdens dit programma."

 

- Yamina Mens, Accountmanager Agencies

"Wat ik fijn vind aan coaching van Robin is dat ze zelf bepaalde dingen ook heeft meegemaakt. Je hebt veel meer het gevoel een beetje op gelijk niveau te sparren i.p.v. met iemand die voor je gevoel heel ver weg van je staat. Dat vond ik heel fijn!”

- Lisanne

"Ik vind het heel fijn dat Robin ook haar eigen verhaal en ervaringen deelt, daardoor kreeg ik heel erg het gevoel dat ik inderdaad niet de enige ben met bepaalde dingen. Ook de 1-1 sessies vond ik heel fijnRobin luistert ook echt naar je en herhaalt wat je verteld, hierdoor krijg je echt het gevoel dat er naar je geluisterd wordt.

Heb ook echt zin om weer nieuwe dingen te gaan uitzoeken, wat dus nu wel al haalbaar is. Zo fijn weer positieve nieuwe energie om ergens mee aan de slag te gaan. 

 

Nu ben ik veel meer de rust gaan vinden in mezelf als ik thuis kom van werk en ook durf aan te geven bij vriendinnen als ik tijd voor mezelf nodig heb. Ik kan extra genieten van de momenten rust, dit was voorheen niet zo. Plus ik ben echt meer in gaan geloven en vertrouwen dat alles loopt zoals het moet lopen, en dat ik dingen de tijd mag geven en niet hoeft te haasten. Dit geeft me een rustig gevoel! Er is altijd wel een weg te vinden ook al duurt het soms wat langer. 

 

Ik volgde het True to You programma en vond het super fijn! Ik ga het echt missen!”

- Rianne Broes, Pedagogisch medewerker kinderopvang

testimonials

"De 1-1 sessies waren voor mij heel fijn en waardevol. Tijdens de sessies sta jij centraal. Er wordt gekeken naar jouw situatie en wat het beste bij jou past. Ook krijg je tips and tricks die je kunnen helpen met het maken van de volgende stappen. Mijn grootste inzicht is dat het eigenlijk al duidelijk is welke richting ik op wil gaan. En dat je je dromen moet naleven. BLIJF IN BEWEGING! Deze zin heeft ook indruk op mij gemaakt 😊. Ik heb geleerd dat jouw eigen gevoel klopt en dat je die moet volgen. Doe dingen waar jij gelukkig van wordt en dat twijfelen niet nodig is. Hulp vragen of op zoek gaan naar hulp is goed.

- Raiza

1-1 coaching traject

Dit krijg je: 

 • 1x online intake van 45 minuten hierin bespreken we je uitdagingen en wat je hoopt te bereiken na deze coachingsessies. 

 • 3x online 1-op-1 coaching sessie van 60 minuten waar we dieper in gaan op je situatie, waar je tegen aan loopt en ontdekken welke stappen je te zetten hebt om te komen naar waar jij wilt zijn.

 • Waardevolle opdrachten na elke sessie om zelf mee aan de slag te gaan. 

 • BONUS 1: Zelfliefde Instagram cursus (t.w.v. €30)

 • BONUS 2: 6 maanden toegang tot de besloten Facebook community met gelijkgestemden en exclusieve content (t.w.v. €47) deze is nog in ontwikkeling, start eind maart

De startdatum van het traject is in overleg en het traject is 797 euro

Het is mogelijk om in 3 termijnen van 267 euro te betalen. 

Heb jij interesse in een 1-1 coaching traject?

Laat dan je gegevens achter en neem ik z.s.m. contact met je op. Dan kunnen we een belafspraak inplannen om te kijken of dit echt iets voor je is. 

bottom of page